BREAKING: ‘TOTALE PANIEK BIJ DE TELEGRAAF; HET CONCERN STORT COMPLEET IN!’

KLOKKENLUIDERS MELDEN ONS DAT TIENDUIZENDEN KRANTEN WORDEN ‘DOORGEDRAAID’ NADAT ZE VAN DE DRUKPERSEN ROLLEN ‘OM DE OPLAGE HOOG TE HOUDEN’ * ADVERTEERDERS BLIJVEN WEGRENNEN NET ALS DE LEZERS * WERELDWIJD COLLAPSE VAN DE PEDO-MEDIA * GEEFT MICHA OOK DE VOLKSKRANT DE GENADEKLAP IN HET HOGER BEROEP VAN DE ‘PARANOIDE GEK’-ZAAK’ ALS ONDERMEER MARCEL HULSPAS EN SANNE TEN HOOVE ZULLEN WORDEN OPGEROEPEN ALS GETUIGE?

4 Replies to “BREAKING: ‘TOTALE PANIEK BIJ DE TELEGRAAF; HET CONCERN STORT COMPLEET IN!’”

  1. Bij de PB BV rechter geef je niemand de genadeklap die deze verdient……PB zijn nagelaten propaganda-apparaat bijvoorbeeld.

  2. De situatie zal overigens voor ALLE ideologisch vooringenomen kanalen gelden die daarom inderdaad ook hier in Nederland steeds meer via hun manipulerende hoernalisten zichzelf als verraderlijk incompetent wel moeten gaan ontmaskeren..;

    “This is why they really went after the guy who did the Trump body slam meme. That person had on previous posts presented this evidence, and that is why CNN was enraged.” DITWERKZEGDUSMAARGERUSTHA!

    1. Wat maak je me nou Kat? Zit ik hier met mijn doodgevallen pieper op je radio uitzending te wachten, kan ik weer niet op je inloggen om eens en voor altijd via mijn ware ID aan je compleet-wakkere spreekuur te kunnen deelnemen?! DAN MAAR ZO HAHAHA!

Geef een reactie