BREAKING: TOTALE TERREUR VAN KONINKLIJK HUIS DAALT NEER OVER NEDERLAND: ERWIN LENSINK EN NESET TEMIRCI

MORGEN IS ER EEN GEHEIME EN BESLOTEN ‘ZITTING’ VOOR ERWIN ‘IN EEN ACHTERAFKAMERTJE VAN DE VAN DER HOEVEN KLINIEK’ WAARIN ZAL WORDEN BEPAALD DAT HIJ NOG EEN JAAR ZAL WORDEN ‘BEHANDELD’ EN PLATGESPOTEN * DAN OP 28 JUNI EEN ‘SHOWPROCES’ BIJ HET DEMMINK-HOF VAN OUDERLING ABBINK IN ARNHEM * NESET VAN DE AARDBODEM VERDWENEN: OP ZIJN FACEBOOK IS SPRAKE VAN EEN ‘GROTE TIME OUT’ * IN 2012 WERD MICHA OP SCHIPHOL GEARRESTEERD MEDE VANWEGE ZIJN STEUN AAN LENSINK

Deze mail belandde op 29 mei in mijn mailbox:

Beste Ton Hofstede en anderen,

Bij deze wou ik je nog laten weten, dat je gelijk hebt met onderstaande publicatie rondom de Kroning van 2013. Het is thans zelfs zo gesteld, dat je in Nederland zelfs voor de rechter je vrijheid en rechten niet meer kunt verdedigen. Wat dit betreft ben ik het compleet eens met bijvoorbeeld Micha Kat en Nico van den Ham. Ook advocaten lijken enkel belang bij dit systeem te hebben met hun vergoedingen via de Raad voor Rechtsbijstand of van hun cliënten rechtstreeks en doen niets tegen dit neprechtssysteem van veroordelingszittingen. Van eerlijke en behoorlijke rechtspraak is in Nederland dan ook geen sprake. Overigens ben ik niet beschuldigd van bedreiging en dit is een ergerlijke fout van George Menick. Op 28 juni 2018 is er weer een showproces bij het Gerechtshof in Arnhem om 9 uur en nog erger aanstaande vrijdag heb ik een complete neprechtszitting van de Rechtbank-Midden Nederland in een achterafkamertje van de Van der Hoeven Kliniek, waarin wordt besloten of ik nog een jaar extra extremere detentie dan een gevangenis moet krijgen via de BOPZ-neprechtspraak, waar je helemaal geen rechten meer schijnt te hebben. Er schijnt maar 1 of hoogstens 2 BOPZ cassatie advocaten te zijn in Nederland, waaronder mevrouw G.E.M. Later, die niet eens de meer dan 20.000 zaken per jaar in Nederland kan behandelen en hoger beroep is niet eens mogelijk in dit BOPZ schandaal. Bedankt voor jullie interesse. Met vriendelijke groeten,

Erwin Lensink

Parallel aan deze ontwikkeling lijkt de koninklijke terreur ook neergedaald op Neset Temrici. Nadat hij op 16 mei de rechters wraakte tijdens zijn hoger beroep tegen zijn veroordeling wegens ondermeer majesteitsschennis [backgrounds] is er van hem niets meer vernomen hetgeen ook bevreemding wekt zijn zijn fans en volgers: Beste FB vrienden van Neset, wie weet wat de stand van zaken is met betrekking tot deze site, de FB pagina, de stichting en de studio. En wie kan er meer vertellen over waarom wij niets vernemen van Neset? schrijft Kathie Schene op zijn Facebook. De behandeling van Lensink en Neset doet sterk denken aan die van Tommy Robinson in Engeland, met name wat betreft de volledige media-blackout rond deze zaken. Micha werd in 2012 gearresteerd op Schiphol nadat het OM maandenlang zijn complete website had doorgeploegd op zoek naar ‘vervolgbare delicten’. Een van hun ‘vondsten’ was een oproep die ik deed ter ondersteuning van Erwin Lensink om de Gouden Koets op Prinsjesdag te ‘eren’ door er allerlei fun-artikelen naar te werpen zoals rollen WC-papier en Elsevier Belastingalmanakken. Dit werd door het OM aangemerkt als ‘bedreiging van en opruiing tegen de Gouden Koets’. Via onvoorstelbare en nog nooit vertoonde manipulaties werd de betreffende strafzaak weggehaald bij het Hof te Den Haag -waar die zich winnend voor mij ontwikkelde’ en overgebracht naar het Hof te Arnhem, hetzelfde Hof dat eind juni de zaak van Erwin gaat behandelen -al is ons niet precies duidelijk om welke zaak het hier gaat.

4 Replies to “BREAKING: TOTALE TERREUR VAN KONINKLIJK HUIS DAALT NEER OVER NEDERLAND: ERWIN LENSINK EN NESET TEMIRCI”

 1. Koningen plegen geen terreur.

  Psychopaten echter, die zich (gepusht door een actief ‘network of common collusions’) zonder verhoging van de polsslag voor prins/vorst UITGEVEN (koning, keizer en admiraal bedriegend) dat is een totaal ander verhaal:

  ————–
  Their sense of honor bids them to cheat and revile that ‘other’ human world and its values at every opportunity.” (Lobaczewski, 138)

 2. En wat Erwin betreft; een best wel sympathieke redelijk ongevaarlijke dorpsgek, die ze van mij best wel zouden mogen loslaten als hij niet zoveel trammelant zou bewerkstelligen overal waar hij komt…

 3. Het is eenvoudig ook tot Temirci zélf doorgedrongen dat hij een grote fantast is, en dat vriendjes die zo’n miserabel leven leiden dat ze niets rest dan achter een üntermensch aan te hobbelen die met 23 messteken zijn vrouw heeft afgeslacht nu niet bepaald je nuttigste sociale omgeving vormen, en je daarom alleen met de 3 allergrootste losers voor de rechter staat.

  Het wordt nu afwachten wat hij doet; hulp zoeken en zichzelf laten behandelen, in de hoop nog iets te maken van zijn minderwaardige leventje, of met een pistool op een straathoek 11 willekeurige voorbijgangers neerschieten voordat hijzelf wordt afgeknald.
  Het is maar net naar welke kant het dubbeltje valt bij dit soort loslopende psychiatrische patiënten…

Geef een reactie