BREAKING: TOTALE WANHOOP BIJ DE TELEGRAAF OMDAT ER GEEN CENT MEER BINNENKOMT; HAAT TEGEN PAUL JANSEN GROEIT MET DE WEEK WEGENS MASSAONTSLAGEN

HET IS MET NAME DE CORRUPTE LEUGEN-JOURNALISTIEK VAN BART MOS DIE MEER IN DE RECHTZAAL STAAT DAN OP DE REDACTIE IS, DIE DE TELEGRAAF SCHADE BEROKKENT

WIJ HAKKEN AL 14 JAAR MET DIT BIJLTJE EN WETEN DAT ER MAAR EEN MANIER IS OM VIA INTERNET GELD TE VERDIENEN EN DAT IS VIA DONATIES. STORT DUS EEN BIJDRAGE OP DE REKENING VAN ONZE STICHTING!

HET TELEGRAAF-CONCERN KOMT AL EEN JAAR OF 10 MET COMPLEET GEFALSIFICEERDE CIJFERS DIE EEN VEEL TE ROOSKLEURIG BEELD SCHETSEN * WIJ BESCHREVEN DIT BEDROG REEDS 5 JAAR GELEDEN * ALLES AAN TMG IS LIST EN LEUGEN * ALS ZELFS HET GROOTSTE EN MACHTIGSTE KRANTENCONCERN VAN EUROPA DEZE WEEK COMPLEET IN ELKAAR LAZERT, HOE ZOU TMG ER DAN VOORSTAAN?

Jan Roos stopt er dus mee omdat hij geen broodkruimel kan verdienen op internet. Zou het een troost zijn voor Roos dat ook het ‘verdienmodel’ bij de traditionele media compleet in elkaar is gelazerd? De koers van het aandeel DMGT (het concern van de machtigste en meest ‘succesvolle’ kant van Engeland, The Daily Mail) lazerde deze week in elkaar met maar liefst 25% omdat de inkomsten compleet zijn geimplodeerd! Als dit gebeurt met DMGT, ga er dan maar vanuit dat hij bij De Telegraaf nog veel erger is, want dat concern heeft niet alleen te maken met een implosie van de advertentiemarkt, maar ook nog eens met totaal incompetente managers en een hoofdredacteur van de belangrijste titel die door werkelijk iedereen wordt gehaat en uitgekotst! Deze haat explodeerde met name na de recente aankondiging van nieuwe massaontslagen, ook van tientallen journalisten. Maar dat is nog niet alles, want anders dan The Daily Mail heeft De Telegraaf ook nog eens een paard van Troje in huis met een corrupte en criminele journalist -Bart Mos- die de krant niet alleen tonnen kost aan legal costs, maar ook de journalistieke ‘reputatie’ van De Telegraaf wekelijks door de stront sleurt. Gedurende al die jaren van downhill run heeft TMG op geen enkel moment laten zien ook maar het flauwste idee te hebben over hoe het tij kan worden gekeerd. Wij hebben daar wel wat ideeen over. Laat de krant eens beginnen met het vervangen van leugens, spin en propaganda door de waarheid.

2 Replies to “BREAKING: TOTALE WANHOOP BIJ DE TELEGRAAF OMDAT ER GEEN CENT MEER BINNENKOMT; HAAT TEGEN PAUL JANSEN GROEIT MET DE WEEK WEGENS MASSAONTSLAGEN”

  1. Wat dat laatste betreft: Dat gaat zo maar niet. Dan moeten eerst de morele idioten en absolute debielen (aan de stuurknuppel) eruit die niets anders kunnen dan als een soort ledige optelsom van ware krankzinnigheid allerlei leugenspinsels de wereld inslingeren en verleidelijk glimmende kwade machten van het type Prins Bernhard de buitenaardse ballen likken.

Geef een reactie