BREAKING! TROUW GEEFT HET NU TOE: BILDERBERGERS ‘MAKEN PLANNEN’ DIE ‘TEN UITVOER WORDEN GEBRACHT’

MSM LEGGEN TOCH EEN PAAR (HELE KLEINE) KEUTELS OVER DE BILDERBERG-CONFERENTIE * MISSCHIEN KAN YOUP VAN ‘T HEK IETS DOEN AAN DE MEDIA-BLACKOUT? * ‘BERICHTGEVING’ OVER WERELDHEERSCHAPPIJ-CONFERENTIE DOOR MSM STEEDS PANISCHER EN KRANKZINNIGER
[wp_ad_camp_1]
Het bontste maakt Trouw het. De Perdiep-bedriegers-bode durft te schrijven over de beslissingen die worden genomen op de Bilderberg-conferentie: Toch zal elke deelnemer na de conferentie terug moeten naar zijn eigen land om de plannen die worden gemaakt via de normale wetten van politiek en economie ten uitvoer te brengen. Zo’n vaart zal het dus niet lopen met de wereldheerschappij. Laat dit even tot u doordringen. Ze geven dus toe dat er in de Alpen in het geheim onder bewaking van duizenden tot de tanden toe gewapende agenten en soldaten ‘plannen worden gemaakt’ voor onze toekomst. Maar, zo stelt Trouw ons gerust, daar is helemaal niets mis mee, want ‘die plannen worden ten uitvoer gebracht via de normale wetten’. Alsof er anno 2015 nog sprake kan zijn van ‘normale wetten’ in een land waar de rechter opdracht geeft tot vervolging van Joris Demmink wegens kinderverkrachtingen maar de hele politiek het Demmink-dossier tegelijkertijd taboe heeft verklaard. Hiermee is nu dus voor het eerst door de MSM vastgesteld dat we worden geregeerd door de Bilderbergers. Opvallend is ook dat zowel Trouw als De Telegraaf (lees de postings!) de aanwezigheid van minister Dijsselbloem verzwijgen, maar dat Omroep Gelderland dat wel meldt. Dat is dus de hele oogst: Trouw, De Telegraaf en Omroep Gelderland.

Eén reactie op “BREAKING! TROUW GEEFT HET NU TOE: BILDERBERGERS ‘MAKEN PLANNEN’ DIE ‘TEN UITVOER WORDEN GEBRACHT’”

  1. We kunnen ook zien hoe democratisch het hier toegaat als bijv. de vader van dr. De Roy van Zuydewijn iets teveel heeft geweten van de werkelijke zaakjes van Prins Bernhard.

    Zo zal het ook wel met de implementatie van de Bilderberg plannen gaan. Dat kunnen we “rustig” (vooral nu vele genodigden -voor deskundigen op dat terrein- uiterst gewiekste ‘adapted compensated psychopaths’ lijken) aannemen.

Geef een reactie