BREAKING: TRUMP GAAT HET ‘GEHEIM’ VERTELLEN VAN DE CORRUPTE MSM -JUIST ALS MICHA OP HET PUNT STAAT KLOMP DEFINITIEF TE ONTMASKEREN!

HET ‘GEHEIM’ VAN DE MSM IS DAT ZE DIRECT WORDEN AANGESTUURD DOOR DE GEHEIME DIENSTEN EN DE PEDO-DEEP STATES EN NIETS TE MAKEN HEBBEN MET JOURNALISTIEK * FASCINEREND HOE MICHA EN TRUMP VOLLEDIG SYNCHROON LOPEN

HOE IS HET TE VERKLAREN DAT DE GROOTSTE VIJAND VAN MICHA DE MSM IS -GELAUFF, KLOMP, MOS- DIE HEM EIGENLIJK ZOUDEN MOETEN HELPEN BIJ HET EXPOSEN VAN DE PEDO-DEEP STATE?

4 Replies to “BREAKING: TRUMP GAAT HET ‘GEHEIM’ VERTELLEN VAN DE CORRUPTE MSM -JUIST ALS MICHA OP HET PUNT STAAT KLOMP DEFINITIEF TE ONTMASKEREN!”

 1. Ook DSR heeft dringend Trump nodig om te weten te komen dat de MSM in een psychopathocratie zoals Prins Bernhard BV onder controle van de macht worden gebracht evenals de geschiedschrijving e.d..

  De prooidieren/muizen (volgens de ‘alien mindset’) moeten op alle mogelijke en onmogelijke manieren (met ’the soothing voice of reason’) ontwapend en machteloos gemaakt worden.

  Het lijkt wel Roodkapje: “Zodat ik jullie beter kan……opeten”.

 2. Micha, mocht je de mail die ik gisteren stuurde niet begrepen hebben:
  je hebt tot maandag 00:00 (dat is de nacht van zondag op maandag) om de kinderporno van KLOL te verwijderen.
  Als je dit niet doet gaan maandag de alarmbellen af bij 1984.is (je host voor KLOL en ROL), bij ISNIC (de organisatie die IJslandse domeinnamen beheert), alsmede bij de IJslandse politie.
  Neem je verantwoordelijkheid, Micha. Laat zien dat er een greintje integriteit in je donder zit.

Geef een reactie