BREAKING UPDATE CASSATIE GELAUFF: EERST WERD MICHA DE TOEGANG TOT DE ZITTING ONTZEGD EN TOEN LEGDE HET HOF HEM NIET ALLEEN WOORDEN IN DE MOND, MAAR EEN VOLLEDIGE BEKENTENIS! DIT IS NOG NOOIT VERTOOND!

EEN BETER EN KRACHTIGER CASSATIEMIDDEL IS NIET DENKBAAR: EERST WORDT MICHA OP ONRECHTMATIGE WIJZE DE TOEGANG TOT ZIJN EIGEN ZITTING ONTZEGD EN VERVOLGENS MAAKT HET HOF DAAR MISBRUIK VAN DOOR MICHA ‘VOLLEDIG TE LATEN BEKENNEN’ -ZONDER OOK MAAR EEN WOORD OF LETTER VAN HEM TE HEBBEN VERNOMEN!

6 Replies to “BREAKING UPDATE CASSATIE GELAUFF: EERST WERD MICHA DE TOEGANG TOT DE ZITTING ONTZEGD EN TOEN LEGDE HET HOF HEM NIET ALLEEN WOORDEN IN DE MOND, MAAR EEN VOLLEDIGE BEKENTENIS! DIT IS NOG NOOIT VERTOOND!”

 1. Het woorden in de mond van een verdachte leggen dat is een patroon bij justitie.
  In het moordonderzoek Andrea Luten gaf OvJ Meine Geerds de recherche opdracht op de getuigenverklaring zo aan te passen dat Richard Kelly veroordeeld zou worden. hoe ik dat weet? Ik was in 2002 plaatsvervangend managementassistent van Tom van der Vlist van de divisie recherche van de regiopolitie Drenthe.Ik heb de telefoon gepakt en het kantoor van zijn advocaat gebeld.

  Misschien was het al bekend, maar misschien ook niet.
  In een andere spraakmakende zedenzaak in Noord-Nederland was Henk Mous de OvJ.
  Het gaat om de zaak Vaatstra. Mous was één van de subjecten in het Rolodex-onderzoek.
  Hij staat op pagina 15 van deze pdf die is gepubliceerd door jullie ‘collega’ van het Haags Complot http://hethaagsecomplot.nl/doc/rolodex.pdf

  Maar waarom is het zo zeker dat het om Henk Mous uit het Friese Balk gaat? Ten eerste werkte hij in Amsterdam op de Wallen: https://www.nrc.nl/nieuws/2013/02/05/iedereen-kan-afglijden-12613197-a911891 en ten tweede is hij herkend door voormalig medewerkers van de stichting ‘de Zonnebloem’.

  Rafael Beth was ook in dienst van deze stichting. Hij zou zijn ontslagen omdat hij jongens mee naar huis nam. Hij was niet in dienst van de GGD, zoals is beweerd.

  1. De vage auteur van het Rolodex documentje ving een ‘Mous’ op, wat evengoed Maus of Mouse geweest zou kunnen zijn, en de Koos weet ‘zeker’ dat het Henk is. Toch vooral omdat die een zaak tegen hem heeft behandeld. Daarom heeft Koos ook helemaal geen bewijs, maar verwijst hij lui naar een NRC artikeltje.

   1. Mous is een pedofiel en een psychopaat.

    ‘Zo zei een collega eens dat hij moeite had met de manier waarop ik praatte over een baby die door een hond was aangevreten.’ Goed lezen wat hij zegt.

    Psychopaten zijn nuttig voor het OM, voor het pedofielennetwerk.
    Wat mij betreft gaan ze tegen de muur.

 2. Ik geloof dat jij gewoon geen Nederlands begrijpt! Desalniettemin staat er wel een verkeerde aanname in dat vonnis:
  Wat er staat is dat elk weldenkend mens kan begrijpen dat wat jij allemaal raaskalt complete onzin is van A tot Z. Daar valt geen speld tussen te krijgen, want jij lult ook als een kip zonder kop en verzint de hele wereld bij elkaar met je gestoorde complot-theorietjes. Wat je dus allemaal stelt over kindermisbruik en dergelijke is allemaal onbewezen en geheel afkomstig uit jouw fantasie. Daarom is het smaad en/of laster, omdat je onware beschuldigingen doet.

  Waar de Rechtbank mee de fout in gaat is dat zij veronderstelt dat jij tot de weldenkende mensen behoort en dus ook kan begrijpen dat dit allemaal niet waar is, en dus smaad en/of laster. Maar daar hebben ze het dus mis; jij BENT geen weldenkend mens, maar een achterlijke pad met een klomp rottend vlees als brein. Daar komen helemaal geen rationele gedachtes uit, en daar is helemaal geen plaats voor rationele denkbeelden. Om te beginnen jouw veronderstelling dat je niet toegelaten bent op je proces, maar dat is helemaal niet waar; je bent daar gewoon welkom geweest, en ze hadden je echt wel een middagje uit de gevangenis gelaten om jouw proces bij te wonen. Maar het is je eigen keuze geweest om niet te gaan, omdat je net zoals alle andere pedofielen in de wereld constant op de vlucht bent!!

Geef een reactie