BREAKING! VANDAAG BESLISSENDE DAG VOOR DE MICHA-CLAIM EN DE STRIJD TEGEN DE CORRUPTE PEDO-RECHTSPRAAK

VANDAAG MOET DE CORRUPTE EN CRIMINELE RECHTER HANS WESTENBERG LATEN WETEN OF HIJ NA 14 JAAR VERNEDERING EN VERLIES DE HANDDOEK GOOIT IN ZIJN HOPELOZE EN LEUGENACHTIGE STRIJD TEGEN MICHA OF OP KOSTEN VAN DE GEMEENSCHAP EN MET STEUN VAN GRAPPERHAUS EN DEMMINK BLIJFT DOORGAAN MET LIEGEN EN ZWENDELEN * LEES HIER ONZE ANALYSE OVER DE MICHA-CLAIM * WE KUNNEN NOG MELDEN DAT NIEMAND HEEFT INGELEGD -EN DAT TERWIJL ER IN DE EERSTE FASE 10 MENSEN INTEKENDEN * BLIJKBAAR KAN OF WIL NIEMAND GELOVEN OF BESEFFEN DAT MICHA IN ZIJN EENTJE DE COMPLETE RECHTERLIJKE MACHT OP DE KNIEEN HEEFT GEKREGEN * WIE NOG WIL INLEGGEN KAN DAT DOEN TOT HET MOMENT VANDAAG WAAROP DE BESLISSING VAN WESTENBERG DUIDELIJK WORDT

5 Replies to “BREAKING! VANDAAG BESLISSENDE DAG VOOR DE MICHA-CLAIM EN DE STRIJD TEGEN DE CORRUPTE PEDO-RECHTSPRAAK”

 1. Niemand ingetekend?!
  Daar geloof ik niks van. Een man als jij met zoveel volgers, en zo’n sterk verhaal, en zo’n kansrijke juridische positie moet toch enkele tienduizenden, zo niet tonnen, kunnen binnenslepen? Het zullen toch zeker niet alleen Dram en Plop zijn die nog in jou geloven?
   
  Maar ik begrijp het wel; je zegt dit alleen om de belasting om de tuin te leiden, nietwaar? Zeg eens eerlijk!?

 2. Micha lijkt zich niet te beseffen dat hij met dit bericht z’n eigen gebrek aan vertrouwen in de Micha-claim uitdrukt. Want waarom dat gebedel om een inleg als de claim kansrijk zou zijn? Dat zou alleen maar minder winst voor Micha betekenen bij een toekenning van een schadevergoeding want dan moet hij de inleg vermeerderd met een deel van de schadevergoeding terugbetalen. Het hele verdienmodel van inleggen door derden is gebaseerd op verlies van de claim, namelijk dat Micha de ingelegde centjes mag houden als de claim wordt afgewezen.

  Door dat gebedel om inleggen geeft Micha aan dat de kans groot is dat de belegger kan fluiten naar z’n centjes. Micha kan beter tactisch z’n mond houden. Maar ja, zowel ’tactisch’ als ‘mond houden’ maken geen deel uit van Micha’s core business.

 3. * WE KUNNEN NOG MELDEN DAT NIEMAND HEEFT INGELEGD -EN DAT TERWIJL ER IN DE EERSTE FASE 10 MENSEN INTEKENDEN *

  Dat is verheugend nieuws: mensen trappen niet meer in de oplichterspraktijken van Micha.

 4. Ik kan niet inleggen want heb simpelweg niets, 10 jaar neoliberaal roofbeleid en financiële terreur sinds 9/11. Als ik 50 euro inzet wordt het 100 dat is ook niet veel.

  1. Ik ken het gevoel. Mijn geld zit nog altijd vast in die tropisch hardhout onderneming in de Sahara. Maar anders zou ik ZEKER instappen bij deze zeer kansrijke claim!!

Geef een reactie