BREAKING! VERBIJSTERENDE BEELDEN UIT CHEMNITZ; DIE REVOLUTION IST DA; RUTTE KAN MAAR BETER VLUCHTEN

DE WOEDE RICHT ZICH OOK MEER EN MEER OP DE MSM DIE STEEDS MEER MEDEPLICHTIG WORDEN AAN HET AFSLACHTEN VAN DE AUTOCHTONE BEVOLKING DOOR IMMIGRANTEN

2 Replies to “BREAKING! VERBIJSTERENDE BEELDEN UIT CHEMNITZ; DIE REVOLUTION IST DA; RUTTE KAN MAAR BETER VLUCHTEN”

  1. In psychopathocratie “Prins” Bernhard BV komt de door narcistische kerngestoorde “wethouders”, “burgemeesters” e.d. die niet van ophouden weten, tot op het bot getergde, afgewurgde NORMALE bevolking toch ook al met een motorvoertuig met gasflessen het gemeentehuis binnenrijden…..las ik ergens.

    Enfin, dat helpt niet (psychopaten die iemand *proactief agressief*, kwaadwillend absurd gebruik/misbruik makend van de hen toevertrouwde overheidspositie, tot zelfmoord drijven HEBBEN HET NOOIT GEDAAN en wie anders beweert valt de PB BV dekmantel DEMOCRATIE aan) en een verplichte, breed ingevoerde moderne psychopatentest (die tot schadebeperkende chirurgische uitname van *puur kwaadwillende elementen* zoals “Prins” Bernhard leidt, die zich -als motten tot het licht- aangetrokken voelen tot de GRENZENLOZE MOGELIJKHEDEN die pervers naar de hand gezette overheids-soevereiniteit ‘pure evil’ zou kunnen bieden…..) wel.

  2. Zowel ‘links’ als ‘rechts’ zijn tot op het bot door gojim hitsende tyfus kikes als jij geïnfiltreerd Micha! Uiteindelijk zijn dit nog slechts de stuiptrekken van een lont ruikende JWO dat met het onderling opfokken der klootjesvolk de terecht ontstane woede dat wereldwijd tegen de jodenmaffia aan het ontstaan is, bliksem geleidend rap dan wel lafhartig geslepen zoals dat altijd met jodenstreken het geval is tracht af te leiden! IT’S THE JEWS STUPID!:

    “The trio’s public profile is a Jewish stereotype: the lawyer-fixer, the smut-dealing publisher and the numbers whiz who knows it all…”

Geef een reactie