BREAKING! VERKLARING MINISTER KASJA OLLONGREN OVER DE TRAGISCHE DOOD VAN JOOST KARHOF

VOLG DE UITZENDING EN STEEK DE DIKKE VINGER OP NAAR TANTE KASJA VIA DEZE LINK EN WEES GETUIGE VAN DE WAARHEID!

MINISTER OLLENGREN: ‘POETIN EN HET KREMLIN PROBEREN DE TRAGISCHE DOOD VAN JOOST TE HACKEN OM VIA STROMANNEN ALS MICHA KAT VERDEELDHEID TE ZAAIEN’

“Ik roep alle Nederladers op vanavond vanaf 19 uur NIET te luisteren naar de YouTube-livestream van Rogier Hop en Micha Kat. Kat is een meervoudig veroordeelde crimineel en verspreidt nepnieuws. Iedereen moet inzake de tragische dood van Joost alleen luisteren en kijken naar de NOS en de NPO. Die organisaties worden betaald door de staat en staan garant voor de waarheid en de feiten. Wij doen momenteel bovendien onderzoek naar aansturing van Kat door het Kremlim dat ons land wil destabliseren door het zaaien van tweedracht en het verspreiden van nepnieuws over zogenaamde pedofielen binnen de overheid. Bij De Telegraaf is Bart Mos bezig met het aanleggen van een dossier over Kat waaruit blijkt dat hij zich in dure hotels in Dublin en Moskou laat onder-schijten door minderjarige schandknaapjes. Tot slot gaat mijn medeleven alsmede dat van het kabinet uit naar de fantastische vrouw van Joost Kim en haat twee fantastische dochters.”

2 Replies to “BREAKING! VERKLARING MINISTER KASJA OLLONGREN OVER DE TRAGISCHE DOOD VAN JOOST KARHOF”

  1. Helaas, ik kan er niet bij zijn vanavond om te luisteren naar de diepzinnige inzichten van dokter Hop omtrent de dood van deze Joost Karhof waar ook Rogier tot gisteren nog nooit van had gehoord. Maar wel heb ik zojuist mijn wichelroede geraadpleegd en uitgevonden dat Hop het vanavond ‘ongefofefijk’ gaat vinden dat dit zomaar in ons land gebeurt.
    Damn, had ik maar zo’n sociaal beperkt leven als al die plottertjes, dan kon ik er wat vaker bij zijn om de live uitzendingen mee te maken. Kunnen we deze niet uitstellen tot 22:00 uur? Want dat haal ik denk ik wel.

  2. Micha fantaseert weer eens over seks met kinderen. Deze week poepseks met minderjarige schandknaapjes, vorige week het onder stroom zetten van genitaliën van kinderen.

    Waar fantaseer je nog meer over, Micha, als je moederziel alleen in je bedje in een verpauperd Iers hostel ligt? Als het licht uit gaat en de gordijnen dicht zijn, waar fantaseer je dan nog meer over? Zijn dat scenario’s die je op Pornhub aan kunt treffen of heb je daar het darknet voor nodig?

    Wat beschrijf je over een jaar aan seksuele fantasieën op deze site? Hoe ver ben je dan afgegleden? Wat heb je dan nog nodig om seksueel opgewonden te raken?

    Weet je zoon van al je seksuele fantasieën af? Is hij trots op zijn vader?

Geef een reactie