BREAKING: VERVLOESEM OVER DE DEMMINK-TAPES, CLAUS, CLAUS, CLAUS….

ALLLEEN EEN GIGANTISCHE FALSE FLAG-‘AANSLAG’ MET HONDERDEN DODEN KAN DE PEDO- EN PLUNDER-ELITE VAN RUTTE EN KONING WILLEM NU NOG UITSTEL VAN EXCECUTIE BIEDEN

ALLES WAT WE ALTIJD HEBBEN GESCHREVEN WORDT BEWAARHEID MAAR DAN WEER MAAL 100 * KPMG CENTRAAL IN SATANISCH MISBRUIK MET APOLLO HORROR-BOOT * VERVLOESEM VOORSPELT NOG MEER DODEN IN ZAAK-DEMMINK * OP NAAR KONINGSDAG!

VANAF 13:00: CLAUS VOER MEE OP DE KPMG APOLLO HORROR SNUFF MOVIE-BOOT * BOOT APOLLO ZIT IN DOSSIER-DEMMINK BIJ AIVD

5 Replies to “BREAKING: VERVLOESEM OVER DE DEMMINK-TAPES, CLAUS, CLAUS, CLAUS….”

 1. Mispoes. We moeten niet vergeten, dat psychopaten de zaak gewoon ‘pure evil’ omdraaien en hun slachtoffer of ontmaskeraar (tot hun verbijstering) ijskoud zullen trachten te beschuldigen van hetgeen zij zelf gedaan hebben (en doorgaand willen doen): ‘They turn tables around and make you the culprit’. Ook als zij op een psychopathisch veroverde sleutelpositie van de macht, zoals schoolvoorbeeld prins Bernhard (verholen op de achtergrond) aan alle tpuwtjes trekken. Hierbij wordt bijv. schaamteloos gebruik gemaakt van gemakkelijk te manipuleren labiele of onbetrouwbare figuren, die dan (uiteraard, maar onkenmerkend) ineens zo serieus worden genomen alsof ze de koning van België zelve waren.

  De leugenbrei waarin je dan terecht komt, is als volgend NIET te ontwarren (ziedaar de deskundigheid van de rechter), omdat psychopaten duivels- ijskoud zonder verhoging van de polsslag liegen (alsof ze de waarheid spreken dus), maar wel met een moderne psychopatentest gecombineerd met hersenscan:

  ========================
  De rechter had tussendoor beslist dat Marcel Vervloesem mocht onderworpen worden aan een test met de leugendetector. Ook de beweerde slachtoffers zouden een polygrafisch onderzoek ondergaan door gespecialiseerde speurders.
  Let wel: niemand kan verplicht worden de leugentest te ondergaan. Het weigeren kan niet als bewijs à charge gebruikt worden en de resultaten ervan kunnen uitsluitend aangewend worden als steunbewijs à décharge.
  Er kunnen redenen zijn waarom een rechtzoekende niet aan de polygraaftest kan worden onderworpen. Fysieke ongeschiktheid, bijvoorbeeld. Marcel Vervloesem zelf zegde wel te willen, “maar ik ben hartpatiënt en zal dus van mijn dokter niet mogen”
  =========================

 2. Deze Vervloesem met zijn Morkhoven zou toch al begin 2015 met wereldschokkende onthullingen komen?!
  Daar heb ik niet echt veel meer van gehoord.

  Ook dit zijn weer algemeenheden. Loat ‘m bijv. die tapes nu eens op DVD branden en die bij alle onderzuukers verspreiden, zunne.

  Als je trouwens (“pedofiele”) psychopaten niet strategisch aanpakt, is het dweilen met de kraan open.

  TESTEN EN UITNEMEN!!!

  1. Ja, er is geen enkele zinnige reden te bedenken voor Vervloesem om deze videobanden niet te lekken naar de media. Dat doet hij niet omdat er niets belastends op staat, als ze al bestaan.

   Typisch geval van plotterleugens volgens de school van Micha Kat.

Geef een reactie