BREAKING: VERWOESTEND TEGENOFFENSIEF ROB SCHOLTE; AANGIFTES TEGEN DEURWAARDERS, KOEN SCHUILING EN CRIMINELE ADVOCATEN

ROB SCHOLTE: ‘DE DEURWAARDERS HEBBEN ALLES MEEGENOMEN. WE KONDEN ZELFS ONZE TANDEN NIET MEER POETSEN. MIJN ZOON MIST SCHOOLBOEKEN. DE SPULLEN VAN MIJN VROUW ZIJN WEG EN OOK ALLES WAT TE MAKEN HEEFT MET MIJN ROLSTOEL. MIJN WERKSPULLEN ZIJN OOK GESTOLEN DUS IK KAN NIETS MEER VERDIENEN. DAT IS ILLEGAAL EN ZELFS CRIMINEEL. ALLEMAAL OP LAST VAN SCHUILING DIE OPEREERT VANUIT ANGST EN MIJ EN MIJN GEZIN WIL VERNIETIGEN’

NOORD HOLLANDS DAGBLAD (DE TELEGRAAF) VERZWIJGT AANGIFTE TEGEN SCHUILING OMDAT PEDOFIELEN ALTIJD MOETEN WORDEN BESCHERMD

SCHOLTE: ‘SCHUILING WIST NIET EENS WAT HIJ LIET ONTRUIMEN WANT HIJ IS NOOIT IN HET MUSEUM GEWEEST’

Rob Scholte heeft aangife gedaan tegen burgemeester Koen Schuiling van Den Helder, tegen deurwaarderskantoor Van der Meer & Philipsen en tegen advocatenkantoor Schenkeveld te Alkmaar. Het komt er op neer dat deze partijen een criminele samenzwering vormden om Rob Scholte en zijn gezin te vernietigen. Hierbij is de wet op tal van punten op extreme wijze met voeten getreden. De aangifte tegen het deurwaarderskantoor is gedaan door een van de grootste Nederlandse advocatenkantoren (AKD Prinsen) en dat bewijst dat deze deurwaarders nu hun eigen deuren binnenkort kunnen gaan sluiten. Een eerstejaars rechtenstudent weet dat bij ontruimingen en inbeslagnames altijd primaire levensbehoeftes zoals een stoel en een bed moeten achterblijven en ook moet leeftocht worden achtergelaten. Dat is allemaal niet gebeurd: de deurwaarders, opgehitst door de hysterische pedofiel Koen Schuiling, hebben alles wat los en vast zat uit het pand verwijderd waarbij ze zich niet realiseerden dat de de wet op tal van manieren aan het verkrachten waren. Ook spullen die Scholte nodig heeft voor het managen van zijn rolstoel en medische materialen zijn meegenomen hetgeen kan worden uitgelegd als marteling.
Thans is het gezin uit elkaar gerukt waarbij Scholte bivakkert in een leegstaande kroeg van een vriend terwijl zijn vrouw en kinderen zich op een adres in Amsterdam bevinden. Scholte kan daar niet komen omdat het x-hoog is. To be continued, helaas. In the meantime bestaat nog altijd de mogelijkheid dat Schuiling burgemeester blijft -de coalitie-onderhandelingen voor het college dat de stad moet gaan besturen lopen nog altijd. Verbijsterend is dat nog altijd niemand daarbij durft te spreken over de pedofilie van Schuiling terwijl deze bij iedereen bekend is.

6 Replies to “BREAKING: VERWOESTEND TEGENOFFENSIEF ROB SCHOLTE; AANGIFTES TEGEN DEURWAARDERS, KOEN SCHUILING EN CRIMINELE ADVOCATEN”

 1. “Een eerstejaars rechtenstudent weet dat bij ontruimingen en inbeslagnames altijd primaire levensbehoeftes zoals een stoel en een bed moeten achterblijven”

  NEE BOZO!!!
  Zelfs een eerstejaars student aan de kunstacademie weet dat ontruimen betekent dat er wordt ontruimd, je hebt de ruimte niet meer tot je beschikking, en NIETS blijft er achter! Als er al dingen zijn die je mag houden, dan moet je die ZELF meenemen. Aangezien Scholte ALLES achter liet, is hij ALLES kwijt omdat daardoor ALLES is ontruimd! Rien ne va plus, niks is meer van u!

  Wat moet je voor gesjeesde wannabe journalist zijn als dit stukje Nederlands taalbegrip je volkomen ontgaat? Scholte mag echt blij zijn met medestanders zoals jij aan zijn zijde, want dan kan hij tenminste met zekerheid weten waar hij aan toe is; van de drup in de stortregen!!!

 2. Ik denk dat het tegenoffensief vanRob Scholte net zo verwoestend zal zijn als de vele tegenoffensieven van Micha. Verwoestend voor henzelf zijn ze overigens in de regel wel.

  1. “ Ik denk dat het tegenoffensief vanRob Scholte net zo verwoestend zal zijn als de vele tegenoffensieven van Micha. Verwoestend voor henzelf zijn ze overigens in de regel wel. “

   Mispoes!

   Trol

 3. Al die aangiftes van Rob Scholte, geven trouwens diens grote vertrouwen in de systemen van psychopathocratie (USA/GB vazalstaat) Prins Bernhard BV weer.

  Anders zouden die aangiftes immers als een tang op een varken slaan, zoals in Rotterdam de sjorders en andere havenarbeiders zeggen.

  ‘You need to have trust and hope’, dus waarom dan niet in PB BV???

 4. Vervolg:

  ….gruwelmoordenaars van J.S. Bachs (etc. etc.) belangrijkste inspiratiebron Dresden (psychopaten als Churchill en de Dulles broertjes, bij welk ‘network of common collusions’ “onze onschuldige kwajongen psychopaat” Bernhard naadloos aansluiting heeft gevonden) lijkt wel een gemakeerde SS-staat, met een ‘mask of sanity’ van “vrije” verkiezingen…..door ongemanipuleerde afgestudeerden van de PB BV “School voor de Jounalistiek e.d..

  Wonderlijk dat Scholte zijn verhaal niet kwijt kan.

  Het verhaal van de levend gecremeerde mensensoep van 1,2 miljoen ongewapende vluchtelingen, krijg je ook niet gepubliceerd.
  Laat staan het verhaal over de Nederlandse ambtenaren daartussen, die door het hoogverraad van Bernhard en Wilhelmina (u ziet: ABJECT hoogverraad op hoog staatkundig niveau in oorlogstijd, niet begrepen door de niet rechtstreeks en goed voelbaar aan EIGEN HUID hierdoor geraakte goegemeente van -naar de logische inschatting van extreem pragmatische en energieke psychopaten- goedgelovige idioten, blijft NIET ZONDER DE MEEST ERNSTIGE GEVOLGEN VOOR DE NORMALE OVERHEIDSADMINISTRATIE, vandaar goed overdacht -indien niet defintief gestopt kankert dit immers gegarandeerd VERDER- strafbaar met vuurpeloton!!!) WETTELIJK en conform internationaal recht konden worden verplicht om van standplaats te wisselen BINNEN Duitsland, waarvan het door dit verraad een vazalstaat was geworden. De Duitsers hadden zo TOTALE greep op Nederland verkregen en konden de wettelijke verplichting voor jonge ambtenaren, kracht bijzetten, door bijv. bij massale ontrekking, te dreigen met wettelijke inzet op of nabij militaire objecten of ten behoeve van Duitse militaire inspanningen.

  Dankeschön Wilhelmina en Bernhard………

 5. ……….de deurwaarders, opgehitst door de hysterische pedofiel Koen Schuiling, hebben alles wat los en vast zat uit het pand verwijderd waarbij ze zich niet realiseerden dat de de wet op tal van manieren aan het verkrachten waren. Ook spullen die Scholte nodig heeft voor het managen van zijn rolstoel en medische materialen zijn meegenomen hetgeen kan worden uitgelegd als marteling.
  ——————
  Psychopathocratie en vazalstaat van de USA/GB ‘deep state’ gruwrelmoordenaars

Geef een reactie