BREAKING: VETERANS FOR CHILD RESCUE OP PEDO-RAMKOERS MET HET OM EN DE PP-ELITE

HET PEDO-OM VAN HERMAN BOLHAAR IN TOTALE PANIEK NU ER IN NEDERLAND ‘CELLEN’ ONTSTAAN DIE HET VERVOLGEN VAN KINDERVERKRACHTERS IN EIGEN HAND NEMEN * EERSTE CEL IN HET NIEUWS IN APELDOORN * BRONNEN: ‘ER KOMEN NOG MEER CELLEN’ * HET AD VAN CHRIS KLOMP BRENGT HET GROTE NIEUWS MAAR HEEFT HET OVER ‘JONGENS UIT APELDOORN’

Bij het OM weten ze niet hoe ze het hebben nu overal in Nederland cellen ontstaan die ‘in het pedo-gat springen’ wat het OM openlaat. Inmiddels is het zowat heel Nederland duidelijk dat het OM pedofielen beschermt in plaats van ze te vervolgen met fatale gevolgen voor de Nederlandse kinderen. Uit ondermeer de Rolodex-verhoren kwam naar voren dat de top van het OM zelf stampvol kinderverkrachters zit dus alleen dat al maakt het onmogelijk dat het OM serieus werk maakt van de strijd tegen kindermisbruik. Bronnen melden aan deze site dat het hier niet gaat om ‘kinderlijke Youtubers’ zoals het AD ons wil laten geloven, maar om een grote internationale en jaren voorbereide actie van veteranen die zich thans op internet presenteren als Veterans For Child Rescue. Het OM ‘drukt de veteranen met klem op het hart’ om de jacht op pedofielen ’toch vooral over te laten aan de pedo-specialisten van de politie die speciaal door Joris Demmink zijn benoemd om ons land te beschermen tegen kindermisbruikers’. Ook roept het OM de vets op ‘al het materiaal wat ze hebben verzameld af te geven bij Joris Demmink op de Riouwstraat 13 te Den Haag’. Het is niet bekend of de vets aan deze oproepen gehoor zullen geven.

4 Replies to “BREAKING: VETERANS FOR CHILD RESCUE OP PEDO-RAMKOERS MET HET OM EN DE PP-ELITE”

 1. Niet vergeten: De “pedofilie” waar we het hier over hebben is steeds (maar niet bij alle exemplaren) comorbide bij ( = een ziekelijk uitspruitsel van) PSYCHOPATHIE.

  Psychopathie (een gruwelijk uitpakkende afwijking in het instinctief substraat) = de MOREEL GRENZENLOZE -kwaadaardige- optelsom van WARE KRANKZINNIGHEID.

  Abjecte (oorlogs)misdrijven als bijv. Hiroshima, Nagasaki, vernietigingskampen en de ijskoude anderhalf uur durende totale afslachting van immens vluchtelingenkamp Dresden (een weerzinwekkend psychopathisch project onder dekmantel van oorlog tussen normale natie-staten, ontsproten aan het brein van Winston Churchill) zijn andere walgelijkheden die bij de ‘alien mindset’ opborrelen.

  1. Waar blijven je zogenaamde & trollende ‘vrindjes’/aliassen vanaf jewtube pm? Want je kan hier nu wel de verongelijkte crypto digibeet lopen uitvreten, mijn mensen op je privéterrein hebben je tot aan die ontstoken anus-gate al langere tijd totaal bij de afgehakte kloten. Dus matig je toon omtrent je zogenaamde anonimiteit, want anders klap ook ik hier bij Kat over je perfide offline ‘bestaan’ meedogenloos uit de school hoeooooorBRON

 2. Ja je moet het recht niet in eigen handen nemen, maar overlaten aan Prins Bernhard (en nu zijn nagelaten ‘deep state’ netwerk) en de gruwelslachters van Dresden.

  De vervolging van oorlogsmisdadigers moeten we overlaten aan ‘Piet Hein’ Donner omdat Allen Dulles helaas van ons verscheiden is.

  Logischer kan het niet worden mensen en morele debiliteit speelt hierin geen rol.

Geef een reactie