BREAKING: VLUCHTELINGEN-HOAX DEFINITIEF EXPOSED DANKZIJ GOOGLE

KAN HET NOG KRANKZINNIGER? JA, ALTIJD! * NWO- EN BILDERBERG-SATELLIET GOOGLE ZEGT NU ‘WIJ VERDUBBELEN UW DONATIES AAN DE ARME SYRISCHE ‘OORLOGSSLACHOFFERS’ * LEES XANDERNIEUWS VOOR MEER BACKGROUNDS OVER DE PEOPLE’S BOMB VAN DE NWO DIE ONS DEFINITIEF OP DE KNIEEN MOET GAAN KRIJGEN

Dit is toch wel de krankzinnige climax van de meest extreme en meest bizarre MSM-campagne uit de geschiedenis: die voor de people’s bomb van de Bilderbergers. Google gaat uw donaties -waarmee u uiteindelijk uw eigen moordenaars en verkrachters zult financieren- nu ‘verdubbelen’. Hiermee lijken de Bilderbergers toch een strategische blunder van jewelste te hebben begaan die zowel de hele geplande MSM-propaganda-campagne blootlegt als -opnieuw- de prominente rol van Google bij het implementeren van de NWO. Godzijdank hebben we deze website nog -voorlopig!

10 Replies to “BREAKING: VLUCHTELINGEN-HOAX DEFINITIEF EXPOSED DANKZIJ GOOGLE”

 1. Google die je donatie verdubbelt: het moet inderdaad niet kranzinniger worden!

  Als de mensen in Europa nu nog niet doorhebben dat hier een agenda achterzit, dan wens ik ze vooral veel succes ermee!

 2. LS…

  Al heel lang geleden het links rechts denken afgedaan. Dat maakt het iets gemakkelijker om politici in te schatten op hun schijnbewegingen cq stelling namens in de debatten. Zo ook was gedurende de nabeschouwing een duidelijk doodvermoeide zwaar getergde Roemer te zien die de premier in weliswaar politiek correcte bewoordingen voor leugenaar uitmaakte, lucht fietser en leugenachtige souffleur van onze nep koning Willy. Willy die toch al zoveel moeite met lezen heeft, kan het verschil so wie so niet bevatten. Dan Wilders die gepassioneerd pleitte voor de sluiting van onze grenzen. Hoewel praktisch onmogelijk heeft de man inhoudelijk gewoon gelijk. Ook de Jihadist mag sterven in Syrië of waar dan ook maar onder geen beding terug komen in het onmachtige Nederland… Ook mijn hart draait om bij het zien van onschuldige kinderen waarvan het leven wordt verwoest in deze satanische cabal maar alleen stand houden met alle middelen moet hier een eind aan maken…

  1. PS…

   Het meest bizarre is dat de politici niet weten of niet willen weten dat ISIS een huurleger is van Israël / USSA / NATO / Saoedi Arabië etc. Dus onze achterlijke premier verwijt achterlijke Marokkanen etc. Vul maar in… Hoe bizar wil je het hebben !

   1. PS 2

    Xandernieuws lijkt aan de goede kant te staan. Net als Geert Wilders maar is in feite een Zionistevod dat Israël steunt… Israël de bakermat van de grootste smeerlapperij in deze wereld.

 3. Wie was degene die de (PB BV) inlichtingen- en veiligheidsdiensten opdracht gaf om de doopceel van Edwin de Roy van Zuydewijn te lichten?

  Dat het formeel de toenmalig directeur van het Kabinet der Koningin Felix Rhodius was die de BVD de opdracht gaf, wisten we al.

  Maar wie trok er werkelijk aan de touwtjes?

  Prins Bernhard zélf, blijkt nu. En dat betekent dat premier (en bizarre Bernhard idolaat) Jan Peter Balkenende de Tweede Kamer destijds verkeerd heeft ingelicht.
  ===================

  Het zal het ijskoud over lijken gaande nagelaten internationale netwerk van “Ik ga zo de moskee in” kaliber ‘adapted compensated psychopaths’ toch niet zijn, dat Europa tracht te ontregelen/fragmenteren met -naast de atoombom voor Iran- duizenden moskeeën en miljoenen muzelmannen?

  Je kunt het zo grenzenloos gek niet bedenken….

Geef een reactie