BREAKING: VOAT-PIZZAGATE PUBLICEERT FOTO VAN BEATRIX MET ‘SPIRIT COOKER’ MARINA ABRAMOVICH; LET OP HAAR BROCHE

DE FOTO WERD 11 UUR GELEDEN (HET IS NU BIJNA 17:00 IN IERLAND) GEPLAATST DOOR ‘DTNESLO’ * DIT HOEFT NATUURLIJK NIETS TE BETEKENEN * OOK REDDIT BERICHT HIER INMIDDELS OVER OP DE SUB-REDDIT ‘CONSPIRACY’ * REDDIT VERWIJDERDE EERDER DE SUB-REDDIT PIZZAGATE

7 Replies to “BREAKING: VOAT-PIZZAGATE PUBLICEERT FOTO VAN BEATRIX MET ‘SPIRIT COOKER’ MARINA ABRAMOVICH; LET OP HAAR BROCHE”

 1. En Indonesië zal ook wel een “pedo”-paradijsje zijn geweest…..Lees Couperus’ “Van Oude Mensen…” maar: oom Anton, de voormalig resident.

 2. Borrepoes en MK hebben dezelfde voorkeur voor bijzaken kennelijk.

  Terwijl allang wettig en overtuigend bewezen is en vaststaat, dat de Oranjes Nederland verraderlijk ruggenstekend als -driedimensionaal hoogst bedenkelijk, maar soit- koningshuis voorgoed vaarwel hebben gezegd in 1940 en dus NORMALITER op een internationale opsporingslijst voor (bijzonder schadelijke en werkelijk ijskoude) hoogverraders hadden moeten komen (met destijds vuurpeloton of ophanging in het verschiet).

  Comorbiditeit is ook maar een bijzaak, per saldo.

 3. Dat is trouwens nog alleen maar tamelijk recent. De gruweldoden die wingewesten als Brabant en Nederlands Indië hebben opgeleverd enz. enz. nog even buiten beschouwing gelaten.

 4. Nee hoeft niets te betekenen. De familie is (over lijken) hoogst vermoedelijk (maar niet verder onderzocht….) of bewezen wel medeplichtig aan de gruwelmoord op 1,2 miljoen mensen te Dresden.

  Natuurlijk ook aan de gruweldood en (evt. zeer ernstige) psychische/lichamelijke verwonding van tienduizenden Nederlandse staatsburgers.

  Het verraad van Arnhem/’Operatie Market Garden’.

  Pizza-gate kan er dan ook nog wel bij, niet dan!?

 5. Ja, en? Heb je nu echt geen betere werkjes te doen dan deze fake hier te plaatsen?

  Geef er dan tenminste een duiding bij ….. maar dat durf je natuurlijk weer niet.

  Slappe hap!

Geef een reactie