BREAKING: VOOR HET EERST DIRECTE LINK TUSSEN DEMMINK EN CHIPSHOL-ZAAK

MET BELANGRIJKE UPDATE! * WE ZITTEN OP HET GOEDE SPOOR: PRECIES 34 SECONDEN NADAT HET FILMPJE IS GEPLAATST WORDT HET AL ‘GEDEBUNKT’ DOOR DEMMINK-TROL CRUELMAN

[wp_ad_camp_1]

De belangrijkste aanwijzing voor de hand van Demmink in het Chipshol-drama komt in het filmpje nog niet eens ter sprake: dat was de krankzinnige ‘rechterswissel’ in 2006 op de rechtbank Haarlem. De enige met de macht zo’n ‘operatie’ uit te voeren was Demmink. De president van de rechtbank Haarlem die aan de zwendel meewerkte, Frits Bakker, werd door Demmink beloond met het voorzitterschap van de Raad voor de Rechtspraak.

Eén reactie op “BREAKING: VOOR HET EERST DIRECTE LINK TUSSEN DEMMINK EN CHIPSHOL-ZAAK”

  1. Demmink = nagelaten netwerk NAVO/Bilderberg prins Bernhard.

    Deze ijskoude SS psychopaat en diep (echt) krankzinnige bemoeial “had iets” met vliegerij, schiphol, KLM, de RLD enz. enz. en kan van 1993 tot eind 2004 heel goed touwtjestrekker achter de schermen geweest zijn. Komt Melanie Schultz, nu minister van I&M het voormalige Verkeer en Waterstaat van dito naar morele debiliteit riekende ‘rising stars’ als Carla Peijs en Camiel Eurlings in dit dossier ook niet om de hoek kijken?

Geef een reactie