BREAKING: VOORZITTER VAN KANTOOR HOUTZAGERS DIEP IN PEDO-NETWERK

ADVOCAAT VAN DE ‘VERDACHTEN’ BERT-JAN HOUTZAGERS HEEFT EEN EIGEN BELANG VANUIT DE BETROKKENHEID VAN DE VOORZITTER VAN ZIJN KANTOOR RENE KIERS BIJ DE VERKRACHTINGS-NETWERKEN EN MAG DUS EIGENLIJK NIET OPTREDEN * KIERS SPANDE SAMEN MET DEMMINK EN HET OM IN DE FAKE ‘VALSE BOMMELDING’ VAN MICHA * KIERS WAS TOEGEWEZEN ALS GETUIGE IN MICHA’S ZAAK MAAR VERDWEEN NET ZO RAADSELACHTIG IN HET NIETS ALS OPSTELTEN IN DE DEMMINK-VERHOREN

Wat een overwinning was het voor Micha toen hij samen met zijn toenmalige advocaat Gerard van der Meer wist af te dwingen dat de bestuursvoorzitter van Pels Rijcken Rene Kiers (foto) onder ede zou komen om te verklaren over hoe hij samen met Joris Demmink en OvJ Nicole Vogelenzang een ‘valse bommelding’ had geconstrueerd van Micha om hem te kunnen laten signaleren, arresteren en interneren! Maar via werkelijk weerzinwekkende en nog nooit vertoonde machinaties werd de door het Haagse Hof toegewezen getuige Kiers weer van de haak gehaald. Thans kunnen we, op basis van meerdere zeer betrouwbare bronnen, melden dat Minerva-man Rene Kiers een van de ‘keurige mannen’ zou kunnen zijn geweest ‘in pak’ die zich in het Van Roon-bordeel verzamelden om kinderen te verkrachten. Hier de nodige achtergronden. Sedert kwamen er meerdere tips binnen over Kiers die zijn nieuwe kantoor in het Haagse Nieuw Babylon liet openen door…. Joris Demmink! Een van de tipgevers heeft een verklaring afgelegd die nu bij een notaris in de kluis ligt. Naast Kiers spelen volgens deze verklaring ook de bekende ’topadvocaten’ Bas Vletter (Loyjens & Loeff) en Rob Polak (De Brauw) een sleutelrol: Demmink speelde ze werk toe en chanteerde ze ook. Zeer alarmerend is dat ook een vrouwelijke Haagse rechter wordt genoemd: Larissa Alwin. Het kan geen toeval zijn dat juist dit de rechter was die zich ‘boog’ over Erwin Lensink. Steeds weer komen er nieuwe verbanden boven tafel met het Koninklijk Huis. Alwin komt ook anderzins regelmatig in opspraak en is zelfs in de landelijke media als ‘ontoerekeningsvatbaar’ omschreven. We staan aan het begin van dag twee van de Demmink-verhoren.

Eén reactie op “BREAKING: VOORZITTER VAN KANTOOR HOUTZAGERS DIEP IN PEDO-NETWERK”

  1. “”over hoe hij samen met Joris Demmink en OvJ Nicole Vogelenzang een ‘valse bommelding’ had geconstrueerd van Micha om hem te kunnen laten signaleren, arresteren en interneren””

    Welke gek gaat er nou bommeldingen doen, en dan verbaasd doen dat ze hier wat mee doen. Lijkt mij ook niet dat je zulke grappen gaat uithalen als bommeldingen erg hot zijn, met tig doden als gevolg.

    Erg snugger die Micha Kat, overigens zal het wel niet alleen bij de bommeldingen zijn gebleven Micha Kat kennende en ging daar aa nvooraf tig emailtjes en belgende telefoontjes …..

    Maar goed als Kat daar erg luchtig over is, mag ie het van mij nog wel paar keer doen

Geef een reactie