BREAKING: VVD-PEDOFIELEN SPELEN NU DE AD MELKERT-KAART

NET ALS AD MELKERT DESTIJDS -TERWIJL HIJ IN DE SM-KELDERS WERD AFGEROST- EEN ‘DOORGELADEN PISTOOL KREEG TOEGESTUURD’ KRIJGT VVD-LEIDER ZIJLSTRA NU EEN ‘KOGELBRIEF’ * DEZE KAART WORDT UITGESPEELD DOOR ABSOLUUT WANHOPIGE IDIOTEN EN IS ALTIJD EEN LEUGEN * LEES HIER HET UNIEKE STUK VAN PAMELA HEMELRIJK VOOR HET ‘DOORGELADEN PISTOOL’ VAN AD

Kogelbrief voor Zijlstra

DEN HAAG – VVD-fractievorzitter Halbe Zijlstra heeft een dreigbrief ontvangen met een kogel erbij. Dat onthulde hij dinsdag na vragen over de in brand gestoken auto’s van de lokale GroenLinks-fractievoorzitter Harold Halewijn in Oostknollendam (Noord-Holland). Zijlstra kreeg de kogelbrief bezorgd in de Tweede Kamer na de presentatie van het plan voor versobering van de asielopvang.,,Ik blijf zeggen wat mijn mening is”, zei de VVD’er ferm. ,,Dat laat ik niet sturen door een paar gekken die kennelijk auto’s in de fik steken. Ik laat me niet beïnvloeden door mensen die mij kogelbrieven sturen.” Zijlstra heeft aangifte bij de politie gedaan.

Geef een reactie