BREAKING!!! WAARSCHUWING VOOR DODELIJK GEVAAR! TELEGRAAF EN NRC STARTEN WANHOOPS-VACCINATIE-OFFENSIEF

NRC HANDELSBLAD WERD DOOR MICHA REEDS NEGEN JAAR GELEDEN EXPOSED ALS EEN LEVENSGEVAARLIJK PROPAGANDA-VEHIKEL VOOR BIG FARMA * NRC SLEEPTE MICHA TOEN VOOR DE RECHTER MAAR MICHA WON * NA DRAMA-AFGANG VACCINATIE-MAFIA BIJ PAUW [VIDEO] GAAN DE GIF-FETISJISTEN IN THE OVERDRIVE OOK NATUURLIJK VIA DE MISDADIGE NAZI-KRANT TELEGRAAF

10 Replies to “BREAKING!!! WAARSCHUWING VOOR DODELIJK GEVAAR! TELEGRAAF EN NRC STARTEN WANHOOPS-VACCINATIE-OFFENSIEF”

 1. “Dat de Nederlandse journalistiek zo diep kon zinken had ik niet verwacht” http://www.ninefornews.nl/mh17-nederlandse-journalistiek-zinken/

  “Netflix is onderdeel van CIA-complot om planeet te hersenspoelen”
  pauw en witteman ntr ncrv en dwdd national geografic scholen overheid sport nos reuters rutte etc doen exact hetzelfde
  http://www.ninefornews.nl/netflix-is-onderdeel-van-cia-complot-om-planeet-te-hersenspoelen/#comment-184918

  http://www.ninefornews.nl/illuminati-franse-revolutie-macht/#comment-184535
  Rose
  24 november 2016 15:02 at 15:02

  De illuminati is al in het bezit van al het geld…. het einddoel is totale macht over de mensheid.

  “De bancaire instanties zijn gevaarlijker dan legers. Als het volk ooit zal toestaan dat banken de controle krijgen over geldstromen dan zullen diezelfde banken, en de bedrijven die eromheen floreren, het volk beroven van al haar bezittingen tot de dag dat hun kinderen wakker worden zonder een dak boven hun hoofd”.
  — Thomas Jefferson 1743-1826, 3e president Amerika

  http://www.ninefornews.nl/rockefellers-beschuldigd-klimaatcomplot/#comment-184457
  Gezinusk
  23 november 2016 21:23 at 21:23

  Criminele familie pur sang. De criminele activiteiten zit de Rockefeller familie in het bloed. Ze leven boven de wet en zijn onschendbaar. Als je het voor elkaar krijgt om een paar jaar voor de tweede wereldoorlog de patenten van tetra-ethyllood via Rockefeller Standard Oil New Jersey aan Nazi Duitsland te verkopen, waardoor de Luftwaffe in staat was om met de slag om Engeland London plat te gooien met meer dan 40.000 doden van dien, zou je misschien denken dat het een vergissing betrof, maar er is meer.

  David Rockefeller meldde aan de New York Times in deze periode dat Amerika er alles aan zou doen om de Engelse bevolking te beschermen! Echter leverde het Rockefeller complex de gehele tweede wereldoorlog, tot aan het einde van 1945 olie aan de nazi’s in dermate grote hoeveelheden dat de bevolking in Amerika op rantsoenbonnen moest. De olie werd met tankers onder Panamese vlag in het geheim voor de kust in Spanje overgetankt naar Duitse onderzeeërs.

  Duitsland had zelf geen olie en zodoende droeg het Rockefeller imperium bij dat onder meer de blitzkrieg om Nederland, België, en Frankrijk in een mum van tijd met pantservoertuigen te veroveren een doorslaand succes. De Opel ‘blitz’ truck speelde hier ook een belangrijke rol. Het is allemaal gedocumenteerd en eerder op Duitsland 1 uitgezonden onder de naam

  Hitlers Amerikanische Geschäftsfreunde,

  https://www.youtube.com/watch?v=eJSe1ubjhNI

  http://www.ninefornews.nl/netflix-is-onderdeel-van-cia-complot-om-planeet-te-hersenspoelen/#comment-184918
  Bonusje
  28 november 2016 14:52 at 14:52
  pauw en witteman ntr ncrv en dwdd national geografic scholen overheid sport nos reuters rutte etc doen exact hetzelfde

 2. Ook in de Volkskrant een uitstekend artikel over de feiten met betrekking tot vaccinatie. Kom zelf eens met feiten Micha, in plaats van dom te roeptoeteren!

 3. De terugdringing van de pest heeft trouwens andere oorzaken. Er is wel een vaccin ontwikkeld, maar de werkzaamheid daarvan is twijfelachtig.

  ==============
  In de achttiende eeuw verdween de Pest uit Europa. Er bestaan verschillende verklaringen voor het verdwenen van de Pest: de verdwijning van de zwarte rat, minder armoede, beter voedsel en betere hygiëne, maar ook grotere immuniteit bij de mens, de afnemende virulentie (dat is de maat voor de hoeveelheid schade van een ziekte) en het effect van de quarantaine worden genoemd. Één algemene verklaring bestaat er nog steeds niet.
  =================

 4. De vaccinaties zijn ooit goed begonnen. Om de pest, de pokken e.d. de kop in te drukken.

  Echter: Zolang psychopaten niet worden getest en uitgenomen, worden alle goede initiatieven (w.o. die tot behoorlijk bestuur) die de mensheid vooruit zouden kunnen helpen sluipend glibberglad overgenomen en 180 graden/in het tegendeel gedraaid.

  Dat is ook een onderdeeltje van de extreme schadelijkheid van deze ‘dead inside’ lege hulzen.

  1. Ehm.. http://www.ninefornews.nl/chemotherapie-farmaceutische-monopolie/

   De kleine ijstijd deed meer dan welk doktor ook

   De honderden landen waar geen vaccinatieprogramma loopt hebben dan tevens ook die ziekten niet die allen tot de gevolgen van massief en massaal Baby en Peuter misbruik drogeringen vergiftigingen exterminaties en tortuur behoren in kader van de Mind control programmas in geheel het Westen in kader van een asiatisch exterminatie en kolonisatie beleid waar de yakhuber nepjoden en ho chi min koningshuizen volle kracht aan meedoen waarbij ze ons al leeg geroofd en geplunderd hebben met hun bankenstelsels en koningshuis netwerken

 5. Er zijn hier meningsverschillen ontstaan:
  Men beweert dat we het in deze “moderne tijd”over sex moeten hebben.
  Het is dus Testikelgraaf.
  Volgens art. 0 zou het zo moeten zijn…

  Weet ik veul, want ik wit niet veel.

Geef een reactie