BREAKING: WANHOPIG EN CRIMINEEL DE TELEGRAAF GAAT OVER OP WOEKERPOLIS-METHODES

CRIMINEEL EN IMPLODEREND MEDIA-CONCERN STUURT NU AGRESSIEVE JONGE WERKSTUDENTEN ALS VERKOPERS OP OUDE VROUWTJES AF OM ZE ‘CONTRACTEN’ ONDER DE NEUS TE DUWEN VAN 2 JAAR TEN BEDRAGE VAN 500 EURO

In your face. We krijgen meldingen van mensen uit het land dat ze ‘bezoek’ hebben gekregen van Telegraaf-pedo-en-plunder-colporteurs die op extreem agressieve wijze abonnementen proberen te slijten. Een vrouw uit Groningen meldt ons dat ze onder druk werd gezet te tekenen voor twee jaar voor een bedrag van 500 Euro. Ze was zo in shock dat ze contact zocht met deze site. Tevens heeft ze de colporteur, een jonge student Economie, twee uur lang college gegeven over de pedo-netwerken en de agenda van de NWO en de pedo-en plunder-elite zoals die wordt uitgerold door De Telegraaf. De student wist niet wat hij allemaal hoorde. Het goede nieuws is natuurlijk dat hieruit eens te meer blijkt hoe hoog de nood is gestegen aan de Basisweg. De wanhoops-actie van TMG doet sterk denken aan het drama van de woekerpolissen waarbij arme en half demente oude vrouwtjes werden gedwongen via regelrechte terreur de contracten te ondertekenen. Lang leve de ‘persvrijheid’ in Nederland!

7 Replies to “BREAKING: WANHOPIG EN CRIMINEEL DE TELEGRAAF GAAT OVER OP WOEKERPOLIS-METHODES”

 1. Al lullend als Brugman over uit een psychopathocratie als PB BV onvermijdelijk opborrelende onsmakelijke derivaten aan de uiterste periferie, zijn we met zijn allen, kakelend op weg naar “de onvoorstelbaar grote gaskamer” die onderling netwerkende en elkaar opvolgende, logisch intelligente en ****’adapted compensated’**** psychopaten van het niveau Kissinger, Cheney, Putin, Clinton, Churchill, MacNamara, Kerry, Zur Lippe B. en Brzezinsky projectmatig over decennia en met militaire precisie aan het voorbereiden zijn.

  Geen enkel besef van urgentie bij de ‘gullible fools’……

  Logisch gezien, zijn intelligente psychopaten, mede door hun abnormale energie die wel onuitputtelijk lijkt, extreem scherp.

  Alleen….: levensbelangrijke zaken als inleving, mededogen en empathie ontbreken bij deze ware krankzinnigen door hun diepe en levensbedreigende stoornis TOTAAL.

  Daarom zijn ‘gullible fools’ prooi.

  Prooi die in een zo groot en gruwelijk mogelijke orgie van geweld (psychisch en fysiek) moet worden aangevallen en afgeslacht. Logisch en volgens de ‘alien mindset’ de “natuurlijke gang van zaken”.

  Zolang dit probleem van ca. 2% – 4% echte psychopaten, aberratief volkomen gewetenloze narcisten (waarvan -door tomeloze energie en het vermogen om inspelend op instincten “glimmend populair” te worden als Adolf Hitler, Camiel Eurlings, Joseph Luns of Gijs van der Wiel- een iets hoger percentage gymnasiasten als onder de normale bevolking), die menselijkheid acteren en op ziek absolute macht en controle uit zijn, niet (met man en macht) de kop wordt ingedrukt, zijn alle andere pogingen tot groei, ware vrijheid en zedelijke verbetering, helaas gedoemd weggeblazen te worden als zand in de wind.

 2. De persvrijheid in een ‘adapted compensated’ SS psychopathocratie onder (glibbergladde) dekmantel van “vrije verkiezingen”.

  De bestiale massamoordenaars van Dresden houden van u, mensen…..

 3. Deze cijfers zijn eigenlijk nog veel alarmerender. Kijk er maar eens goed naar. Hou er ook rekening mee dat er zeer waarschijnlijk nog een hoop gemanipuleerd en verborgen zeer is. Ze hebben waarschijnlijk het best verkoopbare onroerend goed van de hand gedaan en het zwaar overgewaardeerde niet zodat ze niet een berg hoeven af te schrijven. Het rendement per aandeel is ook zo n ding. Als de prijs laag is dan heb je een veel sneller een hoog rendement. De prijs van het aandeel is ruim meer dan de helft gezakt in 3 jaar. Vanaf 2011 tot nu van 15,74 naar 3,53. Dit spreekt ook boekdelen. Het is niet alleen de papieren Telegraaf die het slecht doet. Hun internet activiteiten beginnen ook steeds minder te worden. Let op, als Jan Roos de zaak gaat belazeren als politicus dan dondert ook hun enigste winstgevende site Geenstijl in mekaar. Dit is niet als maar wanneer het volk het doorheeft. Jan gaat de boel belazeren anders had hij nooit van Geenstijl de mogelijkheid gekregen om bekend te worden. Geenstijl begint nu al minder te worden. Het is wachten op de totale implosie net als bij Powned. Ze willen ook een nieuwe lay-out bij Geenstijl. Dit natuurlijk om het nieuws en de comments beter te kunnen manipuleren. Dit zal ontploffen in hun gezicht. Ik zou zeggen vooral doen Geenstijl en zo snel mogelijk.
  http://www.iex.nl/Aandeel-Koers/11955/Telegraaf-Media-Groep/fundamentele-analyse.aspx

   1. Ja ik weet dat geenstijl loopt via een schimmig BVtje in Almere. Je kan aan het aantal comments zien dat het langzaam minder wordt. Toen ze die extremist aannamen moesten ze de comments op daskapital zelfs sluiten omdat mensen gewoon heel boos werden. Volgens mij hebben ze bewust powned een deuk oplaten lopen om de comments meer te beheersen en ook het overzicht voor de mensen te verminderen zodat ze niet meer kunnen zien wat andere mensen intereseert. Dat hele referendum was er alleen maar om de kredietwaardigheid op te vijzelen van geenstijl en Jan Roos natuurlijk. Misschien was het opofferen van Powned ook wel een vooropgezet plan om Geenstijl een boost te geven. Als TMG ploft dan zal de Nederlandse politiek ernstig in de problemen raken omdat iedereen dan naar een andere nieuws outlet gaat zoeken. Dit heeft als gevolg dat er dan ook mensen op hun speurtocht hier verzeild raken en dat kunnen ze natuurlijk niet hebben. Je kunt ook zien aan het aantal comments dat de mensen zelfs daar steeds minder zijn geïnteresseerd zijn in vermaak een steeds meer in echt nieuws en misstanden. Zelfs nu bijna alle serieuze reaguurders al lang een ban hebben. Misschien wel een idee om Jan Roos terug af te zeiken na zijn eerste grote optreden als lijsttrekker. Wat er sinds kort naar buiten komt over VNL en Roos dat is niet echt positief en toch wel zorgwekkend. Niet dat we een fan zijn van Wilders maar hij wil wel uit de VN. Chris Klomp was meteen helemaal in paniek.

    1. Dank weer! Ja ik zie een snel groeiende ‘media-moeheid’ over de volle breedte. Wat mij opvalt is de werkelijk volledig krankzinnge berichten waarmee De Telegraaf probeert lezers vast te houden… laast weer iet over ‘superwespen’ die mensen aanvallen…. In Infowar nadert het beslissende stadium…

 4. Fase 2 is natuurlijk de AHOLD boekhoudfraude methode. De gehele 500 euro wordt als verkoop in de boeken gezet als omzet van 2016. Van zo n 2 jarig contract moet ook nog heel 2017 geleverd en betaald worden en nog 10 maanden in 2018. De wervingskosten, provisie van de student zullen ook wel creatief afgeschreven worden. Hier trappen we allemaal niet meer in. Wat doet TMG eigenlijk vandaag. 3,539 euro, LOL.
  http://www.iex.nl/Aandeel-Koers/11955/Telegraaf-Media-Groep.aspx

Geef een reactie