BREAKING: WANHOPIG TELEGRAAF ZET NU EIGEN REDACTIE IN ALS PR-BUREAU

JACK DE VRIES EN HILL & KNOWLTON WETEN HET OOK NIET MEER: NU GAAT DE REDACTIE RECLAME MAKEN VOOR DE EIGEN -NOG NIET ONTSLAGEN- COLLEGA’S * IN ZIJN DOODSSTRIJD WORDT HET MET DE DAG KRANKZINNIGER BIJ DE TELEGRAAF * DE MEEST CORRUPTE EN SMERIGE PEDO-COLLABORATEURS MOGEN BLIJVEN, DE ENKELE NORMALE JOURNALIST WORDT WEGGESTUURD

Het verhaal achter ons nieuws
Alexander Bakker: ‘Ze noemen me Kuifje’

Marie-Thérèse Roosendaal
De avond valt snel, en tussen de honderden mensen op het Turkse strand ben ik ineens ‘mijn’ fotograaf kwijt. Ik kijk naar boven, zoek de horizon af. Maakt René vanaf de heuvel een overzichtsfoto? In mijn dooie eentje tussen de vluchtelingen en mensensmokkelaars voelt niet goed. Ik spreek geen Turks en slechts vier woorden Arabisch.
Dreigend met een stok komt een man op me af. ‘Mijn hoofd beschermen’, is het enige wat ik denk. En: ‘Als-ie me wil beroven mag hij alles hebben.’ Gelukkig lacht hij alleen maar als hij voor me staat. LEES VERDER BIJ DE TELEGRAAF

Geef een reactie