BREAKING: WANHOPIGE VOLKSKRANT HUURT PEPERDURE ADVOCATE IN OM MICHA KRANKZINNIG TE LATEN VERKLAREN

DE CONTOUREN VOOR DE MOEDER ALLER MEDIA-ZAKEN TEKENEN ZICH AF * STEUN MICHA NU DE MSM DEFINITIEF MET HEM WILLEN AFREKENEN

THE REAL FIGHT GAAT NU PAS BEGINNEN * THIS IS CREAPY: LIEVER DAN TE RECTIFICEREN GEEFT DE VOLKSKRANT TONNEN UIT AAN ADVOCATEN * VOLKSKRANT HUURT TOP-ADVOCATE IN VAN HET VOORMALIGE KANTOOR VAN EBERHARD VAN DER LAAN DIE VEEL ZAKEN NOG PERSOONLIJK AANSTUURT ALS BURGEMEESTER -DAT IS MICHA VERTELD DOOR JOOST LINNEMAN, VOORMALIG VOORZITTER VAN HET KANTOOR EN DISPUUTSGENOOT VAN MICHA

[wp_ad_camp_1]

Christien is actief voor de Stichting Advocaten voor Advocaten, die zich ervoor inzet dat advocaten over de hele wereld hun beroep onafhankelijk en in vrijheid kunnen uitoefenen. Aldus het profiel van Christien Wildeman die door De Volkskrant als wapen is ingehuurd om Demmink-onderzoeker Micha krankzinnig te laten verklaren -dat wil zeggen uit het vuur te slepen dat de krant niets onrechtmatigs heeft gedaan door Micha neer te zetten als een ‘paranoide gek’ en als ‘koning van het gekkenhuis’. Dus Christine zet zich er aan de ene kant voor in dat ‘advocaten over de hele wereld hun beroep onafhankelijk en in vrijheid kunnen uitoefenen’ maar aan de andere kant ‘zet ze zich ervoor in’ dat journalisten die kindermisbruik binnen de top van ons establishment blootleggen worden vernietigd. Zou Christine zelf kinderen hebben? Wat zou ze ervan vinden als die zouden zijn misbruikt door een toga-pedo? Nee, al die vragen doen niet terzake als er geld kan worden verdiend, want zo werkt de ’topadvocatuur’ heden ten dage. Vandaag werd bekend dat Christien De Volkskrant gaat verdedigen in het media-KG van de eeuw (Micha Kat / De Volkskrant) waarbij deze vraag centraal staat:

krijgen de ‘staatsvriendelijke’ media carte blanche bij het demoniseren en psychiatriseren van ‘andersdenkenden’ of blijven ook voor hen wetten en regels gelden?

Christine kan geschiedenis schrijven als de advocate die het mogelijk maakt dat een krant als De Volkskrant zich gaat profileren als Der Sturmer in Nazi-Duitsland: een krant die va baque mag gaan in het ophitsen van het volk tegen ‘complotdenkers’ en andere ‘Untermenschen’. Daarbij wordt zij uiteraard gesteund niet alleen door de volledige rechterlijke macht die Micha als hun grootste vijand ziet, maar ook door het complete politieke establishment dat het kantoor op moeilijke momenten steevast ‘een duwtje in de rug’ geeft -zo kijkt de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan nog vrijwel dagelijks mee bij wat er op zijn voormalige kantoor gebeurt. Dat is Micha verteld door Joost Linneman, een dispuutgenoot en voormalig voorzitter van het kantoor. Equality of arms zullen we maar zeggen. We gaan er vol in –never let a good fight go to waste!

2 Replies to “BREAKING: WANHOPIGE VOLKSKRANT HUURT PEPERDURE ADVOCATE IN OM MICHA KRANKZINNIG TE LATEN VERKLAREN”

  1. zo kijkt de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan nog vrijwel dagelijks mee bij wat er op zijn voormalige kantoor gebeurt.
    ————————–
    Zolang de tragisch ogende illegale verzetsheldenzoon, met de evenzo tragische naam Eberhard (alleen Schmolles is voor een kind erger), behalve aan kankerverwekkende tabak zwaar verknocht of verslaafd aan (ook zoiets, maar dan erger) SS psychopaat en beweerdelijk “vader van het illegale verzet” te Londen, prins Bernhard, dat nu nog volhoudt dan.

    De nogal sterk op materiële vergoedingen (deze duivels laten geen scheet zonder dat de kassa minstens 3 x gerinkeld heeft hoor je wel eens) gerichte beroepsgroep met de meeste psychopaten, wil zorgzaam onafhankelijk en zakken vullend onverdroten blijven toekijken bij de sluipende ondermijning en vernietiging van de Trias Politica door weerzinwekkende ‘adapted compensated’ Freisler-achtige perverse staatsrechters zoals Wolleswinkel, Abbink, Myjer,Vermeulen, Van Delden, Kraan e.d. bij kritieke zaken voor ons aller tegenstander/VIJAND PB BV, in schier monolitisch samenspel met de “op dezelfde elkaar fijn in de oren klinkende frequentie” ijskoud liegende landsadvocaat.

Geef een reactie