BREAKING: WESTENBERG-MAFIA PROBEERDE VIA HUN ZETBAAS KLAAS AANTJES MICHA’S ZAAK OP DE FINISHLIJN TE SABOTEREN

ORDE VAN ADVOCATEN: ‘HET IS GEEN ENKEL PUNT DAT KLAAS AANTJES IN OPRACHT VAN EEN RECHTENS VASTGESTELDE CRIMINELE RECHTER EEN EERLIJKE JOURNALIST VOOR WIE HIJ ZOGENAAMD OPTREEDT KAPOT PROBEERT TE MAKEN’ * DIT NADAT AANTJES DOOR DE ORDE ZELF ‘OP MICHA WAS GEZET’!

OVER ENKELE WEKEN DIENT HET KG VAN MICHA TEGEN HANS WESTENBERG WAARIN HIJ EEN VOORSCHOT EIST VAN 50.000 OP DE UITEINDELIJK UIT TE KEREN SCHADEVERGOEDING VAN 500.000 -OOK 500.000 IS GEEIST VAN FRITS BAKKER EN DE RAAD VOOR DE RECHTSPRAAK * DE STAAT STAAT GARANT DUS GELD IS GEEN PROBLEEM

Nu het Westenberg-monster definitief verslagen is en de Staat met de corrupte neus op de verwoestende feiten wordt gedrukt -de complete rechterlijke macht wordt aangestuurd door criminele krachten [lees verhaal De Volkskrant]- heeft de ‘zwarte mafia’ nog slechts een enkele missie: het verwoesten van de man die alles heeft veroorzaakt, die de complete stinkende beerput heeft blootgelegd: Micha Kat. Thans wordt duidelijk hoe ver de Westenberg-mafia daarbij bereid is te gaan. Tot twee keer toe werd Micha’s advocaat, Klaas Aantjes uit Rijswijk, opgedragen zijn client op een beslissend moment een mes in de rug te steken: eerst na de verloren claim in eerste aanleg (hij weigerde in hoger beroep te gaan) en toen, nadat Micha dit hoger beroep glansrijk had gewonnen, door te weigeren de cassatie bij de Hoge Raad serieus uit te voeren -hij wilde die alleen uitvoeren op zo’n manier, dat Micha zeker zou verliezen. Gelukkig had Micha dit met al zijn ervaring op dit gebied direct door. Door de winst van Hugo Smit bij de Hoge Raad kan ook Micha zijn winst nu niet meer ontgaan (zie deze video) en wordt duidelijk welke weerzinwekkende machinaties zijn ingezet door de ‘zwarte mafia’ om de verbijsterende uitkomst van eind vorige week tegen te houden -alles tevergeefs! De Orde van Advocaten heeft de handelswijze van Aanjes het groene licht gegeven: een tuchtklacht van Micha tegen de corrupte zoon van een van de meest smerige collaborateurs uit onze geschiedenis werd afgewezen. We wachten de ontwikkelingen van de komende dagen en weken met spannig af.

Geef een reactie