BREAKING: WIE IS DE ‘HALF JAPANSE, HALF NEDERLANDSE’ VROUW MET WIE OBAMA VAN 1986 TOT 1991 DE ‘BELANGIJKSTE RELATIE VAN ZIJN LEVEN’ HAD?

LAATSTE NIEUWS: HET GAAT OM ENE SHEILA MIYOSHI JAGER: HIER ACHTERGRONDEN EN FOTO’S

NU MICHAEL OBAMA IS ONTMASKERD ALS TRANSGENDER EN ALS SCAM RIJZEN ER WEER TAL VAN VRAGEN OVER OBAMA’S VERLEDEN. IN ONDERSTAAND INTERVIEW KOMT EEN ‘HALF JAPANSE, HALF NEDERLANDSE FANTASTISCHE VROUW’ TER SPRAKE, EEN ‘ACADEMICA’ MET WIE OBAMA DE ‘VORMENDE RELATIE’ VAN ZIJN LEVEN ZOU HEBBEN GEHAD (5:00). GAAT HET HIER OM DE MYSTERIEUZE MARIKO PETERS DIE NA TAL VAN ZWENDEL- EN CORRUPTIE-SCHANDALEN SPOORLOOS VAN HET POLITIEKE TONEEL VERDWEEN?

De feiten voor zover we die nu paraat hebben. Mariko Peters werd geboren in Berkeley, Californie in 1969. Obama zat in Californie voordat hij in 1981 aankwam op de Columbia Law School te New York; hij zat daarvoor op het Occidental College in Californie. Mariko behaalde in 1996 haar master’s op Columbia Law School. Obama’s graduation op Columbia Law School vond plaats in 1983. Volgens David Garrow had Obama de relate het de half-Japanse half-Nederlandse vrouw tussen 1986 en 1991. Mariko was toen dus tussen 17 en 22. Maar nog interessanter is het dat we eerder hebben aangetoond dat Mariko Peters in Kabul, Afghanistan geheime opdrachten uitvoerde voor de CIA [Mariko-files KLOL]. Mogelijk zijn er ook linken met pizzagate omdat Peters betrokken zou zijn geweest bij een mysterieuze ontvoering van drie kinderen. Al met al past het beeld van fraude, bedrog, seksuele perversiteiten en geheimdoenerij rond Peters naadloos bij wat er de laatste jaren boven tafel in gekomen over de Democratische Partij in de VS. Het zou kunnen dat Peters en Obama samen op een geheime NWO-opleiding hebben gezeten ergens ter wereld waar onze ‘leiders van morgen’ worden klaargestoomd en dat ze daar een relatie hebben gekregen.

5 Replies to “BREAKING: WIE IS DE ‘HALF JAPANSE, HALF NEDERLANDSE’ VROUW MET WIE OBAMA VAN 1986 TOT 1991 DE ‘BELANGIJKSTE RELATIE VAN ZIJN LEVEN’ HAD?”

  1. Na de geweldige onthulling over Ronald Bernard, kan deze misser van Kat er ook wel weer bij. De vriendin is Sheila Miyoshi Jager, dus niet Peters. Gevonden binnen 1 seconde. Hoe komt het nou toch dat Kat zelfs te lui is om de woorden ‘Dutch girl’ en ‘Obama’ bij Google in te tikken, zoals iedere journalist zou doen?

    https://www.yahoo.com/celebrity/sheila-miyoshi-jager-woman-barack-obama-reportedly-proposed-michelle-185053513.html

Geef een reactie