BREAKING: WILDEMAN GAAT MICHA MORGEN NAMENS DE VOLKSKRANT PROBEREN TE DEMONISEREN

DIT SPEL WORDT KEIHARD GESPEELD * WILDEMAN GAAT PROBEREN MICHA OP BASIS VAN ZIJN WIKIPEDIA-LEMMA TE DEMONISEREN * OOK ZAL WILDEMAN AANVOEREN DAT MICHA ‘KRANKZINNIG’ IS OMDAT HIJ OOIT SCHREEF DAT DEMMINK ‘honderden (duizenden?) kinderen verkrachtte -enkele ook vermoorde- op door de belastingbetaler betaalde ‘feestjes’ EN DAT DEMMINK SCHULDIG ZOU ZIJN aan het ‘aan stukken snijden van baby’s en het opeten van de organen’.

[wp_ad_camp_1]

Probleem voor Wildeman is dat de aantijgingen tegen Demmink onweesproken zijn gebleven. Jammer maar helaas. Daarentegen zijn er talloze aanwijzingen en feiten die Demmink wel in verband brengen met kindermisbruik. En over Wikipedia kunnen we kort zijn: dat het hier gaat om een volledig door de Staat gecontroleerde ‘nieuwsbron’ blijkt nota bene op onthutsende wijze uit het artikel over Joris Demmink zelf dat niet alleen werd verwijderd, maar werd vervangen door een soort heiligverklaring! Hieruit blijkt: er moet wel van alles vreselijk mis zijn met Demmink! Ook brengt Wildeman het krankzinnige Trouw-artikel in dat op Google als een van de eersten boven komt bij mijn naam maar waarop -helaas voor Wildeman- geen wederhoor is toegepast. Bovendien komt dat artikel uit een bron dat deel is van hetzelfde concern als De Volskrant -totaal partijdig dus. En tot slot: wat weet Wildeman zelf van Demmink? Hoe weet zij dat mijn -onweesproken- beweringen onjuist zijn? Maar wellicht de meest voor de hand liggende reden waarom deze perfide pogingen van Wildeman moeten falen is dat alles wat zij morgen ter ‘rechtvaardiging’ van de kwalificaties van Hulspas aanvoert niet ter zake doet omdat Hulspas al deze dingen in zijn artikel had moeten opnemen! De onrechtmatigheid van de publicatie wordt niet opgeheven als maanden later voor een rechter allerlei materiaal wordt geproduceerd (wat dus ook nog eens ondeugdelijk is) waaruit zou moeten blijken dat de kwalificaties terecht zijn! De lezers van De Volkrant zijn immers geen getuige van de zitting en hebben het dus louter moeten doen met de niet-onderbouwde hetze van Hulspas!

3 Replies to “BREAKING: WILDEMAN GAAT MICHA MORGEN NAMENS DE VOLKSKRANT PROBEREN TE DEMONISEREN”

  1. Het is hoogstwaarschijnlijk dat je gelijk hebt Micha.
    Namelijk dat Joris Demmink ook betrokken was bij veel meer dan die schandaaltjes die de slaven van de gecontroleerde pers melden.

  2. Heel goed nieuws, Micha! Nooit gedacht dat De Volkskrant zich zou gaan verdedigen door de juistheid van de gebezigde kwalificaties te gaan aantonen! Daarmee verzwakken ze hun positie enorm.

Geef een reactie