BREAKING: ‘WONDERBOY’ CAMIEL EURLINGS MET GEEN HAAR GEKRENKT, MAAR IOC ‘SCHERPT REGELS WEL AAN’

NOG MEER EXTRA EN BREAKING NIEUWS: DE ‘ONTVOERING’ VAN DE ‘JOURNALISTEN’ VAN SPOORLOOS BLEEK INDERDAAD EEN GROTE SMERIGE ‘PANIEK-HOAX’ VAN DE MSM PRECIES ZOALS MICHA REEDS AANGAF * LEES NIBURU.CO OVER ALEX BRENNINKMEIJER, DE NVJ EN MICHA KAT

[wp_ad_camp_1]

Cafiel Camiel die na de politiek het bedrijfsleven op zijn onkunde ging trakteren werd al snel ontmaskerd. Bij de KLM was hij meer op reis en aanwezig op society feestjes dan dat hij bezig was met z’n werk. Eurlings bleek een gigantische schadepost voor de KLM en werd ontslagen. Hoogstwaarschijnlijk zit zijn seksuele geaardheid hem in de weg, maar voor de show legt hij het zo nu en dan met vrouwen aan en dat gaat hem niet in de koude kleren zitten. Hij rukt graag maar vergeet dan dat hij met een vrouw te maken heeft en verwent zijn partner dan ook met een stevige RUK aan de OREN. Natuurlijk stapt zijn vriendin dan naar Vrouwe Justitia maar moet al snel concluderen dat Camiel een voorkeursbehandeling krijgt en het met een geheime schikking mag afhandelen. LEES VERDER OP WAARINHOLLAND

2 Replies to “BREAKING: ‘WONDERBOY’ CAMIEL EURLINGS MET GEEN HAAR GEKRENKT, MAAR IOC ‘SCHERPT REGELS WEL AAN’”

 1. Is het u niet opgevallen dat tijdens de Olympische spelen 2016 Brasil bij vele sporten onze eigen Koning vaak op de tribune zat.
  Nou ja dan is het niet zo moeilijk voorspelbaar dat de camera’s met enige regelmaat inzoomen op onze Koning. Is ook normaal en verklaarbaar, wat mij wel opviel, -eigenlijk wel kunnen verwachten- dat was dat bij iedere zoom op de Koning steeds (bijna steeds) vlak achter hem dat wij recht in de tronie keken van de glimlachende narcissus. Hij keek orgastisch in de spiegel van de beeldschermen die overal hingen.

  Dus bijna steeds liep hij als een braaf schoothondje achter de Koning aan, waar de Koning was daar was Camielleke ook, met opzet ‘bijna’ want wat schetst mijn verbazing bij de dames boks wedstrijden daar was onze Koning ook, vind waarschijnlijk een heleboel sporten waaronder boksen interessant, niks mis mee.
  Maar toen de camera’s obligaat inzoomden op onze Koning wie zat er juist nu niet achter de Koning, u raadt het al Camiel Eurlings. Nou ja denk je dan hij zal wel andere verplichtingen hebben gehad, dat krijg je met zo’n baan, kan een keertje gebeuren.

  Maar onze Nouchka Fontijn kwam in de finale boksen, met onze Koning op de eerste of 2e rij, toen de camera’s tijdens de korte rustpauzes wat rond zoomden en natuurlijk ook de Koning pontificaal in beeld brachten mistte ik weer ons Camielleke, hij als lid van het IOC die zo graag over de schouder van de Koning meekijkt -vindt hij zo belangrijk voor reparatie van zijn naam laat die nou net bij het dames boksen en zelfs de finale waarin Nouchka het moest opnemen tegen de Amerikaanse Claressa Shields uitblinken door afwezigheid.
  Het kan natuurlijk zijn dat hij last had van buikloop maar dat wilde niemand geloven.

  Of was het zijn deskundigheid op boksgebied? U mag het zeggen.

 2. Dat komt omdat leden van koningshuis onschendbaar zijn en in de praktijk breidt dat zich uit tot de mensen om hun heen die ook soort immuniteit genieten. Eurlings naast koning in IOC. Onschendbaar zijn ook een Donner bijvoorbeeld en dus ook Eurlings die alles mag doen. Wie maakt ze wat? Eurlings: geen visie voor KLM in interview maar “gek doen met vrienden”. Wereld over reizen, gangbangs noem maar op.

  Rechterlijke macht geheel corrupt en partijdig. Laatst een zaak tegen een dronkaard die zich bij huis van koning ophield wilde OM hem “in een kliniek stoppen”. Zo ver zijn we al. Niet gewoon een boete voor overlast en aanmaning dat hij toch vooral zich moet laten uitbuiten op de Oranje plantages maar zich echt niet in de buurt van elite moet komen. Ook al is er geen werk en laten ze dat doen door geïmporteerde moelanders dan wel slaven uit Afrika.

Geef een reactie