BREAKING WORLDWIDE EXCLUSIVE: ZO HOPEN DE PEDOFIELEN TRUMP EN DE PATRIOTS TE VERSLAAN -HET LUKT NIET MET DE FAKE-IMPEACHMENT

DINSDAG BEGINT DE ‘SLAG OM STALINGRAD’ OM DE MACHT IN DE VS: HET IMPEACHMENT-PROCES TEGEN TRUMP * OMDAT DE PEDOFIELEN/DEMS/DEEP STATERS GEEN ENKELE MOGELIJKHEID HEBBEN DE ZAAK TE WINNEN OP DE INHOUD, GRIJPEN ZE NAAR HUN VASTE PLAYBOOOK: TERREUR, FALSE FLAGS EN PROJECT FEAR * DE EERSTE ‘TROEFKAART’: HET FORCEREN VAN EEN BURGEROOLOG MORGEN IN VIRGINIA * ER IS EEN NIEUW ‘9-11’ GEPLAND MAAR DAN NIET AFKOMSTIG VAN ‘OSAMA BIN LADEN’ MAAR VAN ‘DOMESTIC HATE GROUPS’ * DE TWEEDE TROEFKAART: EEN NIEUW AB OSTERHAUS (EN DOOR KONING WILLEM PERSOONLIJK GOEDGEKEURD) ‘HORRORVIRUS’ UIT CHINA WAARDOOR HET LAND IN STATE OF LOCKDOWN GAAT

PASSAGIERS UIT CHINA WORDEN NU AL GESCREEND OP AIRPORTS IN DE USA * DE DERDE TROEFKAART: HET SABOTEREN EN IN DE WAR SCHOPPEN VAN HET IMPEACHMENT-PROCES VIA KRANKZINNIGE SPINS EN ROOKGORDIJNEN ZOALS DIE ROND LEV PARNAS EN SINDS VANDAAG ‘ONZE’ ‘ANTHONY DE CALUWE’ ANNEX HEMELRIJK ANNEX JACOBSE ANNEX VAN ES

5 Replies to “BREAKING WORLDWIDE EXCLUSIVE: ZO HOPEN DE PEDOFIELEN TRUMP EN DE PATRIOTS TE VERSLAAN -HET LUKT NIET MET DE FAKE-IMPEACHMENT”

 1. Als je permanent in de kont van Mark Rutte woont kun je daar ook behoorlijk ziek van worden. Zo hebben onze vaste (anonieme) commentatoren Wietse en Dinges er al slimme poep van tussen de oren gekregen.

  1. Ik krijg toch eerder poep in de ogen van een Bosman, wiens weerzin tegen de overheid louter is ingegeven door zijn eigen ervaringen met justitie. Jarenlang misbruikte hij deze en andere blogs van Kat (die al die kul nog liet staan ook) voor zijn heksenjacht tegen zijn bloedeigen zus, die naar zijn krankzinnige overtuiging direct verantwoordelijk was voor de dood van zijn vader. Het liep dusdanig uit de hand dat hij heeft vastgezeten in PI Noord. Weten we allemaal van Bosman zelf, maar zodra je hem daaraan herinnert, gaat hij keihard ontkennen.

  2. Zijn simpele trollen die nogal eens van naam wisselen.
   Eigenschap van trollen is dat ze zich druk maken om zaken waarvan ze zelf zeggen dat het zaken zijn zonder enige waarde.
   En dat men ze al van afstand kan ruiken.

 2. Waar psychopaten actief zijn, is *alles* mogelijk dat buiten de morele grenzen van de normale ‘mindset’ valt.

  Als je bijv. een atoombom op een stad gooit, ben je moreel ‘absolutely out of limits’:

  The psychopath enjoys making others suffer. Just as normal humans enjoy seeing other people happy, or doing things that make other people smile, the psychopath enjoys the exact opposite.

Geef een reactie