BREAKING: YOUTUBE EN CHRIS KLOMP BETALEN DE HOOGSTE PRIJS VOOR HET UIT DE LUCHT HALEN VAN MICHA’s CHANNEL

DE COMPLETE TOP VAN DE MSM IN DE VS EXPOSED ALS CRIMINELE PREDATORS EN COLLABORERENDE PEDO-LEUGENAARS * CHARLIE ROSE ONTSLAGEN BIJ CBS EN PBS * OOK MATT LAUER VLIEGT ERUIT BIJ NBC WEGENS SEKSUELE INTIMIDATIE * TRUMP BESCHULDIGT MSNBC-HOST JOE SCARBOROUGH VAN MOORD * WANEER GAAN GELAUFF, HAENEN, KLOMP EN DE NEDERLANDSE MSM-CRIMINELEN?

DE VOLKSKRANT ZIT NET ALS DE NOS OOK IN DE PEDO-NETWERKEN IN ELK GEVAL MET REDACTEUR JEAN PIERRE GEELEN

micha kat
To: Philippe Remarque
Cc: Christien Wildeman, Redactie AD, laurens.verhagen@volkskrant.nl,Geenstijl

Nov 29 at 11:16 AM

Uit deze video blijkt opnieuw hoezeer YouTube is verweven met de pedonetwerken die De Volkskrant beschermt, recent door de video’s in een artikel van Verhagen ‘onschuldig’ te noemen. Hiermee is De Volkskrant mede-schuldig aan het verwoesten van de levens van talloze kinderen en zowel strafrechtelijk als civiel rechtelijk aansprakelijk. Deze aansprakelijkheid wordt nog eens vergroot door de aanhoudende weigering de feiten tot jullie te nemen ook nadat jullie hier herhaaldelijk op zijn gewezen. We behouden ons alle rechten voor

[wp_ad_camp_1]

2 Replies to “BREAKING: YOUTUBE EN CHRIS KLOMP BETALEN DE HOOGSTE PRIJS VOOR HET UIT DE LUCHT HALEN VAN MICHA’s CHANNEL”

  1. Het probleem met journalisten van de (naoorlogse, kenmerkend rustig verder sluipend als een uiteindelijk verstikkende kanker richting totale macht en controle) Prins Bernhard BV (!) MSM is, dat ze door psychopaten -stukje bij beetje de boel ombouwend-
    geselecteerd/’handpicked’ zijn op magere HBO intelligentie en een moreel besef dat hen (zo blijkt uit mijn contacten tot op heden) wellicht nog niet als psychopaten kwalificeert, maar toch dusdanig richting morele grensdebiliteit doorslaat, dat met groot gebiologeerd ontzag voor in dit opzicht de absolute top ontstegen zijnde, meer intelligente doch volkomen dolle “beroepsleugenaars” als Prins Bernhard, Joseph Luns en bijv. zijn directeur van de PB BV RVD, Gijs van der Wiel (het gaat daarbij om de ‘mindset’), gekeken wordt.

    Normale mensen, zullen als onbelangrijk gezien worden en de waarheid dus te oninteressant en te “saai” om te vermelden.

Geef een reactie