BREAKING: YOUTUBE-PRIMEUR OP ROL; KAMERVRAGEN 2.0 MET DE PEDO-NETWERKEN EN JORIS DEMMINK

DEMONISERINGS-REDACTIE VAN DE TELEGRAAF DRAAIT OVERUREN SAMEN MET JACK DE VRIES * BELASTINGDIENST TEN AANVAL TEGEN LANGE FRANS * GAAT DEMMINK AANGIFTE DOEN TEGEN LANGE FRANS WEGSN SMAAD? * LANGE FRANS NU ONDER PERMANENTE POLITIEBEWAKING? * LAAT HERMAN BOLHAAR LANGE FRANS NU SIGNALEREN?

2 Replies to “BREAKING: YOUTUBE-PRIMEUR OP ROL; KAMERVRAGEN 2.0 MET DE PEDO-NETWERKEN EN JORIS DEMMINK”

 1. Goede wijn behoeft geen krans, de waarheid is een ding dat je op de kop, andersom, binnenste buiten kunt keren, van onder naar boven of in stukken kunt snijden het blijft de waarheid.
  Behoeft geen complot maar blijft door eenvoud op eigen kracht (het gaat langzaam)varen naar het punt van herkenning en erkenning.

  Leugens worden met de tijd steeds ingewikkelder om ze onder het maaiveld te houden doordat ze soms moeten / worden bijgesteld met een snelheid van een opgewonden van kleuren veranderende kameleon. Daarom is het zo moeilijk om een leugen in stand te houden. Oud cliché ” Al is de leugen … .. enz.”

  Door de eenvoud en het niet kunnen veranderen aan de waarheid zal deze uiteindelijk boven komen.

 2. Ja mensen, met Lange Frans krijgen we de vinger goed achter de gruwelijke weerzinwekkende ‘adapted compensated psychopaths’ die verholen aan de touwtjes trekken.

  Tegen de grond werken en afvoeren naar de hersenscanner Lange Frans!

  Kamervragen…..

Geef een reactie