BREAKING! ZAAK-MAUD OORTWIJN REVISITED MET IN DE HOOFDROL: KEVIN SPACEY!

EXTRA: MICHA HEEFT DRINGEND GELD NODIG VOOR EEN NIEUWE LAPTOP! STEUN HEM IN ZIJN STRIJD TEGEN DE PEDOFIELEN EN ANDERE RECHTSVERKRACHTERS EN MAAK EEN BEDRAG OVER OP DE REKENING VAN ZIJN STICHTING [nog steeds ook via drsmkat@ahoo.com]

“Kevin Spacey is a pedo. Had the misfortune and disgust of seeing enough with my own eyes in a foreign country. The rumors are out there and it’s a matter of time.” During an AMA posted yesterday, the user, who worked in international logistics, returned to fill in the details of what he had witnessed, saying that the incident took place in Bangkok, Thailand in 2009. Lees het hele verhaal op Infowars. Maud zag ‘de koninklijke familie samen met minister Benk Korthals (VVD)’ in 2000. Nu maar wachten op de beelden van Joris Demmink uit Bangkok. Of nee: heeft Demmink niet tegen Henk Krol gezegd ‘dat hij niet naar Thailand durfte te gaan?’ De volgende quote is afkomstig uit een gesprek dat de hoofdredacteuren van de Gay Krant en Panorama met Demmink hadden, 19 okt 2003: “Persoonlijker wordt zijn relaas als hij bekent dat hij -vanwege alle roddels die over hem worden rondgestrooid- nooit op vakantie naar Thailand durfde, “En dat terwijl de cultuur van het land me bijzonder trekt. In 1981 heb ik ooit een overstap gemaakt op Bangkok, maar verder dan de luchthaven ging ik niet. Hetzelfde geldt voor een bestemming als Sri Lanka. Juist in mijn positie moet ik elke schijn vermijden. Ik ben niet achterlijk.” Lees de achtergronden bij… Maud Oortwijn.

10 Replies to “BREAKING! ZAAK-MAUD OORTWIJN REVISITED MET IN DE HOOFDROL: KEVIN SPACEY!”

 1. En waar zit hem nou die hoofdrol voor Kevin Spacey in dit verhaal? Ik zie die naam helemaal nergens terug komen, ook niet in de bijrollen, of zelfs maar als figurant!
  Zeker weer een spinsel uit die kloppende aangetaste groene massa tussen Micha’s oren?

  1. Micha moest effe snel een artikel hebben om het “ik-ben-m’n-hoger-beroep-vergeten-artikel” naar onderen te drukken. Vandaar een onsamenhangend verhaal over Maud en Kevin Spacey.

 2. Ik vroeg me al af wanneer dat oude Toshiba gebakje zou gaan overlijden, anderzijds gebruikt Kat het alleen voor tekstverwerking …………

  En ja als je met filmpjes en dat soort fratsen aan het werk gaat wordt inderdaad tergend werken, maar als je het beetje opschoond kan ie nog jaren mee, alleen is Kat een digibeet en denkt als verwend kind dat sinterklaas hem dat wel effe schenkt vanwege zijn grote onderzoeksprestaties ………. pfffffff

  Je gaat maar lekker naar de bibliotheek, en anders ga je maar bedelen bij de familie Poot voor een laptop.

  1. Overigens had Maud Oortwijn nog wat anders te vermelden, alleen vergeet Kat dat effe te vermelden aangezien Maud niet zo te spreken was over Kat en zijn praktijken ……

   “”4.Twee keer sprak ik met hem af (zie blog link) en wist daardoor zeker dat hij een stille was. Hij is het o.a. eens met mensenrechtschendingen als dit een hoger doel dient.””

 3. Maud heeft de koninklijke familie helemaal niet in Bangkok gezien. Dat heeft ze later verzonnen.

  Klopt aangezien je dit gewoon kan navragen bij de overheidinstanties, en ik dit vervolgens heb gedaan, was geloof ik een persoon van de VVD.

  1. Maak je geen zorgen: donateurs heeft Micha vrijwel niet en in januari draaien ook zijn hoogbejaarde pappie en mammie eindelijk de geldkraan dicht. Die nieuwe laptop gaat echt niet komen.

 4. Ik zou het op een akkoordje met Westenberg gooien: de zaak laten rusten in ruil voor een laptop.

  Maud heeft de koninklijke familie helemaal niet in Bangkok gezien. Dat heeft ze later verzonnen. Eerst was het een of andere Nederlandse minister die ze niet kon thuis brengen.

  Volgens haar broer zit er ‘positieve anamnese voor psychotische stoornissen in de familie’. Maud moet geholpen worden.

Geef een reactie