BREAKING: ZAAK-WESTENBERG LIGT OP BUREAU VAN DE CORRUPTE EN CRIMINELE HOGE RAAD

COMING UP: VERBIJSTERENDE ONTHULLINGEN OVER HET LID VAN DE HOGE RAAD EDGAR DU PERRON (foto) DIE NET ALS CARLA ‘DR. MENGELE’ SIEBURGH IN HET ‘MICHA CLAIM-TEAM’ ZIT * DOOR DEZE ZAAK GEHEEL TE BOYCOTTEN EN TE TABOE-ISEREN NODIGEN DE MSM DE HOGE RAAD ALS HET WARE UIT CORRUPT TE ZIJN EN HUN VRIEND WESTENBERG TE REDDEN

On Wednesday, May 9, 2018, 10:22:16 AM GMT+1, Klaas Aantjes wrote:

Amice,

Bovengenoemde zaak is inmiddels bij de Hoge Raad aangebracht en verkreeg zaaknummer 18/01538. Voor voorselectie 80a is de zaak verwezen naar de rol van 18 mei a.s.

2 Replies to “BREAKING: ZAAK-WESTENBERG LIGT OP BUREAU VAN DE CORRUPTE EN CRIMINELE HOGE RAAD”

  1. Als u ze maar blijft uitmaken voor van alles en nog wat krijgt u ze natuurlijk al helemaal niet op uw hand. Natuurlijk moeten ze naar de feiten kijken, maar het zou ze daarin waarschijnlijk makkelijker afgaan als u even uw grote mond hield.

    U vind het toch ook niet fijn om constant kritiek te krijgen? Welnu, zij mogelijk ook niet. En zij denken op den duur misschien ook wel ‘als die vent ons niet serieus neemt, waarom zouden we dan nog meer tijd dan nodig in hem steken’.

    Maar ik hoop voor dat ze zo niet denken en gewoon doen waar ze voor betaald worden: het recht laten zegevieren. Of dat nu voor of tegen u uitpakt.

  2. Die Edgar du Perron zal (onder i.c. een huichelachtige matige, wreed ogende ‘mask of sanity’ uiteraard) toch geen akelige (door het nagelaten ‘network of common collusions’ van SS psychopaat Prins Bernhard) op een sleutelpositie gemanipuleerde anti-sociale morele debiel zijn, kenmerkend voor de MO van de verholen USA/GB vazal-terreurstaat……..

    ……die ondertussen in Syrië WOIII tracht aan te zwengelen m.b.v. hun glibbergladde soortgenoot Netanyahu.

Geef een reactie