3 Replies to “BREAKING: ZEER URGENTE VACCINATIE-UPDATE”

  1. Off-en on topic: Waarom doet u niets met de vaccinatiefraude in China? Die zou toch geheel in uw straatje moeten passen: Vaccinmakers die zich niet aan de regels houden en daardoor medicijnen maken die kinderen ernstig ziek hebben gekregen?

  2. “Mogelijk werkt de poeptransplantatie in de toekomst ook bij andere ziektes. Want niet alleen darmziekten zijn zichtbaar in de darmen: uit nieuw onderzoek blijkt dat ook patiënten met bijvoorbeeld aids, rode-pil-syndroom en Conspiracytis ongezonde internet-kak kunnen uitstoten. Je krijgt een dun slangetje door je neus. Met dat slangetje wordt een ‘sonde’, een kleine buis, in je dunne darm geplaatst. Met dat buisje krijg je de poeptransplantatie toegediend. Oftewel: Demminks zijn poep wordt, verdund met een zoutoplossing, via de jodengok van Kat intraveneus ingebracht. Smakelijk klinkt het niet. Maar deze ‘feces-transplantatie’ – zoals het officieel heet – zou wel eens de oplossing kunnen zijn voor de 80.000 ‘wakkere’ patiënten in Nederland die lijden aan een chronische vorm van loslopendheid. De ingreep dient om de losgebroken schaapjes weer in het hok braaf & grazend gedebiliseerd verder te kunnen laten renderen…” BRON

  3. Lieve Micha, het humaan papillomavirus is een virus dat een ieder bij zich kan dragen. Sterker, naar schatting 50% van de mannen krijgt het virus op een gegeven moment binnen. Het virus kan baarmoederhalskanker veroorzaken, maar ook kanker bij mannen (aan de anus en de penis). Is het nou zo veel moeite om je even in te lezen voor je weer full loco gaat?

Geef een reactie