BREAKING! ZESDE BOMSHELL CORONA-VLOG VAN MICHA FOR YOUR HEALTH, FREEDOM AND HAPPINESS!

BEKIJK HET BOMBSHELL VLOG VIA DEZE LINK OP FACEBOOK EN LUISTER NAAR HET ECHTE ECHTE NIEUWS OVER DE CORONA-CRISIS EN DE STRIJD TUSSEN DE PATRIOTS EN DE PEDO DEEP-STATES!

2 Replies to “BREAKING! ZESDE BOMSHELL CORONA-VLOG VAN MICHA FOR YOUR HEALTH, FREEDOM AND HAPPINESS!”

  1. We zijn getuige van de grootste crash aller tijden en staan er onthutst naar te kijken. Wereldwijd omdat de financiële maffia wereldwijd opereert.

    Ook Nederlandse politici vertegenwoordigen NIET het Nederlandse volk maar slechts een klein groepje ultra-rijken. Hoe misdadig en verraderlijk “onze” politici die ons in de huidige kapitaal-dictatuur gesleept hebben in werkelijkheid zijn blijkt uit deze bijdrage van Ernst Wolff:

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1068&v=l03cGxpUJ2U&feature=emb_logo

    Het coronavirus is niet de veroorzaker van de komende crisis maar de “Auslöser”. De veroorzakers van deze alomvattende crisis die je bij nader onderzoek ook kunt beschouwen als de grootste roof aller tijden vinden we bij de banken en in de politiek. Wie nu nog denkt dat er niets aan de hand is vergist zich heel erg, we zijn onvermijdelijk op weg naar armoede, huis-uitzettingen, banksluitingen, faillissementen en werkloosheid.

    En het mooiste is: de belastingbetaler heeft hier zèlf bij de stembus voor gekozen.

Geef een reactie