BREAKING: ZITTING VAN MORGEN IS ‘UITVERKOCHT’… KOM TOCH NAAR DE RAAD IN DE STRIJD TEGEN DE CRIMINELE MSM!

CAMPAGNE VAN DE MSM TEGEN DONALD TRUMP WORDT STEEDS FELLER EN SMERIGER: LUISTER NAAR DE ANALYSE VAN MICHA HIERONDER! * DE MSM DOET AL LANG NIET MEER VERSLAG VAN WAT ER GEBEURT, MAAR BEPALEN WAT ER MOET GEBEUREN EN ALS DAT NIET LUKT ‘GRIJPEN ZE IN’ * HIERMEE ZIJN DE MSM IN DE KERN TERRORISTISCH VAN AARD * GAAT MICHA DEZE FATALE ONTWIKKELING STOPPEN -SAMEN MET JULLIE?

5 Replies to “BREAKING: ZITTING VAN MORGEN IS ‘UITVERKOCHT’… KOM TOCH NAAR DE RAAD IN DE STRIJD TEGEN DE CRIMINELE MSM!”

  1. Zware nacht gehad zeker..; Je kan toch ook stellen dat het bijna een blasfemische gotspe is dat iemand die zijn hele carrière via hoernalistieke bruinlikkerij zich in leven houdt nog steeds verraderlijk & goed beloond op beide pootjes maar hersenspoelend comateus blijft rond kruipen? Het is dat dit de tegenwoordige stand van ‘journalistiek’ Nederland is, maar rechtvaardigheidshalve wil ik daar voorlopig echt niet aan… #laf

  2. Helaas kan ik er niet zijn als “geïsoleerde eenling” om te socialisen met andere complotters -en uiteraard zeker ook complotjagers in cognito zoals gebruikelijk- want geen geld voor treinkaartje. Sowieso platzak.

  3. Psychopaten zoals prins Bernhard (en zijn nalatenschap) zien niets in de journalistiek als vinger aan de pols van hun handelen en nalaten. Ze hebben een ‘alien’ (perverse!!! macht en controle) kijk op de media.

    Het gaat MK ook niet om de belediging van zijn persoon door toevoeging van een soort predikaat “koning van het gekkenhuis” maar om de glibberige manipulaties van van deze raddraaiers.

    Let op: Een hoer is altijd nieuw en modern. Maar in feite beoefent ze de oudste diefstal van de wereld: iets verkopen dat niet van haar is.

    De New World Order is dan ook ‘same old, same old’ ouwe koek van 100% narcistisch uitsluitend en (ijskoud) over lijken gaand op materiële zaken gefocuste psychopaten.

Geef een reactie