BRECH-HOAX IS DE LAATSTE EN WANHOPIGE POGING VAN DE PP-ELITE EN DE MSM IN CONTROL TE BLIJVEN VAN ‘THE NARRATIVE’

MICHA: ‘WE HOEVEN NIET MEER LANG TE WACHTEN TOT DE KOPPEN LUIDEN ‘DEMMINK GEPAKT’ EN ‘RUTTE GEPAKT’

TERWIJL DE PEDOFIELEN OVERAL TER WERELD WORDEN VERJAAGD EN EXPOSED, TERWIJL DE GROOTSTE POLITIEKE CRIMINEEL UIT DE NL-GESCHIEDENIS, MARK RUTTE, WORDT OPGEKNOOPT EN WAARSCHIJNLIJK DE BENEN ZAL MOETEN NEMEN, TERWIJL DE MSM WERELDWIJD IN DE AFGROND STORTEN VAN HOONGELACH EN FAILLISSEMENT, PROBEERT DE TELEGRAAF NEDERLAND VAN DIT ALLES AF TE LEIDEN MET ‘SUCCESVERHALEN’ VAN HET CRIMINELE SYSTEEM * REEDS DE ROL VAN PETER R. ‘JORIS DEMMINK’ DE VRIES IS EEN BEWIJS VOOR DE HOAX * MEESTE NEDERLANDERS DOORZIEN DE WEERZINWEKKENDE SPINS VAN DE MSM AL LANG

CASTELLTERCOL – Een 46-jarige Nederlander heeft er gisteren voor gezorgd dat Jos Brech is opgepakt. De voortvluchtige verdachte van de moord op Nicky Verstappen werd gisteren na een geheime en uiterst zorgvuldig voorbereide actie gearresteerd in een dorpje op een uurtje rijden van Barcelona. LEES VERDER OP DE TELEGRAAF

9 Replies to “BRECH-HOAX IS DE LAATSTE EN WANHOPIGE POGING VAN DE PP-ELITE EN DE MSM IN CONTROL TE BLIJVEN VAN ‘THE NARRATIVE’”

 1. Met alle respect, maar ik dacht altijd dat journalisten bewijs nodig hadden voor hun beweringen. U komt nog niet eens met een verzinsel om het te onderbouwen. Nee, u voorspelt voor de zoveelste keer in korte tijd dat het einde in zicht is. En dat heeft bitter weinig te maken met de stelling.

  Zou mijn woordenboek verouderd zijn?

   1. Om het op de manier van Kat te doen: dat is gewoon een feit. Hij zat in Azie, heeft geen partner en praat voortdurend over pedofilie! Kan het nog satanischer? Kan het nog gekker?

 2. Prins Bernhard en de Oranjes hebben, zoals bekend, niets met moordenaars/pedofielen (en uitpersers) en hun vertrouwde Prins Bernhard BV ambtenaren ook niet.

  Daarom gaan ze helemaal creatief om de onderste steen in de zaak Nicky Verstappen boven te krijgen! Bravo!

  Deze Jos Brech is weer een goed voorbeeld richting de bevolking van de goede bedoelingen van deze ZELF niet kernkrankzinnig moordzuchtige lieden!

 3. Och, och. Daar is schreeuwkatje weer. Rutte voor de zoveelste keer opgeknoopt? Totale onzin. De VVD staat stevig in de peilingen als grootste partij, de paus hoeft niet af te treden en met de MSM gaat het ook prima. Je staat weer eens voor lul, Kat.

Geef een reactie