BREXIT EXCLUSIVE (11): DE UK EN MET NAME NOORD-IERLAND MAKEN ZICH OP VOOR DE MEEST HYSTERISCHE 6 WEKEN UIT DE GESCHIEDENIS -MET VRIJWEL ZEKER FALSE FLAGS MET HONDERDEN DODEN

DIT IS NAAST DE ‘BATTLE FOR IMPEACHMENT’ IN DE VS DE BELANGRIJKSTE SLAG IN DE OORLOG TEGEN DE PEDO-DEEP-STATE * WAREN DE VERKIEZINGEN VAN 2016 DE ‘SLAG OM STALINGRAD’ EN IS DE IMPEACHMENT ‘D DAY’, DAN IS BREXIT ‘THE BATTLE OF THE BULGE’ * DE MOORD OP JO COX EN DE 39 FALSE FLAG-LORRY DODEN LATEN ZIEN DAT WE HIER TE MAKEN HEBBEN MET EEN MILITAIRE SITUATIE

“We will now launch the most ambitious and radical campaign for real change our country has ever seen.” Aldus deep-stater Jeremy Corbyn van de Engelse Labour-partij nadat hij aankondigde niet langer weerstand te kunnen bieden aan de roep om verkiezingen voor de kerst – op 9, 10, 11 of 12 december. Maar het tijdperk van de argumenten is al lang verstreken. Het gaat bij deze verkiezingen maar om 1 vraag: to Brexit or not to Brexit. En werkelijk alle onderzoeken en signalen wijzen erop dat het saboteren van de uitslag van het referendum van 2016 alleen maar heeft geleid tot nog meer voorstanders voor Brexit en nog meer woede tegen het EU-pedo-establishment van de Londense swamp. Precies om die reden hebben de EU-mafia en Labour deze verkiezingen tot nu toe tegen gehouden. Maar die houding terreur en anti-democratie (na het saboteren van het referendum ook nog eens het blokkeren van nieuwe verkiezingen) is niet langer ‘sustainable’ en dreigt Labour nu zelfs compleet te verwoesten. Dus gaat de partij nu opeens wel akkoord met verkiezingen. De partij van Boris stevent af op een historische zege waarbij ook nog eens een rol speelt dat de mensen die zelfs Boris ’te soft’ vinden on Brexit zullen stemmen op de Brexit-partij van Nigel Farage, ook zo’n 10-20% -meer dan Labour. De enige wapens die de EU-mafia en de deep state nog in handen hebben zijn de moordpartijen en de false flags zoals we ook al zagen in 2016 met de -door ‘onze’ Mabel gesteunde- moord op Jo Cox door ‘fascistische Brexiteers’ die het volk in de armen moest drijven van de deep state. De komende weken worden hysterisch en vrijwel zeker ook bloederig. Werkelijk niemand kan verwachten dat onder de huidige opgefokte omstandigheden sprake kan zijn van ‘gewone’ campagnes en eerlijke verkiezingen. Daarnaast moeten we er serieus rekening mee houden dat ook onze koning zich er weer mee gaat bemoeien en opnieuw zal afreizen naar het Europees Parlement om de Britten op te roepen massaal te stemmen op de EU/deep state-partijen.

2 Replies to “BREXIT EXCLUSIVE (11): DE UK EN MET NAME NOORD-IERLAND MAKEN ZICH OP VOOR DE MEEST HYSTERISCHE 6 WEKEN UIT DE GESCHIEDENIS -MET VRIJWEL ZEKER FALSE FLAGS MET HONDERDEN DODEN”

  1. Wie maakt nu een telg uit een lijn van smeden genaamd Amsberg die van een (kennelijk getikte) typisch Duitse tot “soeverein” omhooggevallen amtenaar/graaf het predikaat “von” heeft opgespeld gekregen en wiens opa “prins” Bernhard is “koning”????

    De *door begeerte gedreven* massa is zo te zien regelrecht op weg naar de hel, IMHO dan. Wat een gekkenhuis!

    The world has gone bonkers!

Geef een reactie