BREXIT EXCLUSIVE (5): DEEP STATE SMEEDT MISDADIG COMPLOT OM BREXIT TE VERZIEKEN VIA DE MOORD OP HARRY DUNN

WE KOMEN INMIDDELS TERECHT IN DEEP STATE/JAMES BOND 6.0-TERRITORY MAAR ZOALS GEZEGD: HET COMPLETE VOORTBESTAAN VAN BILDERBERG STAAT OP HET SPEL * VIA EEN UITERST SMERIG EN SUBTIEL COMPLOT IS DE DEEP STATE NU BEZIG DE RELATIES TUSSEN HET VK EN DE USA TE VERZIEKEN VIA EEN ‘NOODLOTTIG ONGELUK’ WAARBIJ EEN 19-JARIGE JONGEN WERD DOORGEREDEN DOOR DE VROUW VAN EEN CIA-TOPMAN * HET VERZIEKEN VAN DEZE RELATIE IS NODIG OM DE GOUDEN HANDELSDEAL TUSSEN BEIDE LANDEN DIE BREXIT EEN SUCCES MOET MAKEN NU REEDS TE SABOTEREN EN HET VK IN DE INVLOEDSFEER TE HOUDEN VAN BRUSSEL

Dit zijn de feiten. Op 27 augustus werd de 19-jarige Harry Dunn doodgereden door de Amerikaanse Anne Sacoolas, vrouw van diplomaat en CIA-asset Jonathan Sacoolas vlakbij een door de US Air Force gebruikte vliegbasis. Gezegd werd dat de Amerikaanse ‘op de verkeerde weghelft reed’ en frontaal in botsing kwam met de motor van Dunn. Ze nam aanvankelijk de benen, werkte later toch mee met de politie maar stapte toen het allemaal te moeilijk werd medio september in een vliegtuig naar de VS. Dat was mogelijk omdat ze ‘diplomatieke onschendbaarheid’ zou genieten. Via een spijkerharde campagne door de MSM wordt Boris Johnson vervolgens gedwongen hardball te spelen met Donald Trump en te ‘eisen’ dat Sacoolas wordt teruggehaald naar het VK zodat ‘het recht zijn loop kan hebben’ wegens deze ‘laffe moord door iemand uit het Trump-kamp op een onschuldige en goudeerlijke Engelse tiener’. In de laatste ontwikkeling in deze zaak zijn mensen van de Engelse politie naar de VS gevlogen om Sacoolas verder te verhoren. Vorige week reisden de ouders van Harry Dunn naar de VS om ’te pleiten en te smeken’ voor de uitlevering van de vrouw. Hierbij werden ze ontvangen door Donald Trump in het Witte Huis -een geste waarin Trump zijn medeleven wilde betuigen, maar die door de ouders -ongetwijfeld gesteund door de adviseurs van Hill & Knowlton- werd uitgebuit en misbruikt door Trump af te schilderen als een ‘monster’ die ze ‘onverwacht wilde confronteren’ met Sacoolas die ‘in een kamer zou zitten naast die waarin zij zich bevonden’. Zien jullie welke weerzinwekkende game hier wordt gespeeld?


Volledig gespind en geregiseerd door de MSM, Hill & Knowlton en de deep state

Eerder in het Brexit-drama vlak voor het referendum vermoordde de deep state ook al een populaire Engelse politica -Jo Cox- om deze moord vervolgens toe te schijven aan ‘Brexit-fascisten’ in een poging zo het referendum pro-EU te beinvloeden. Dat we hier te maken hebben met spins en false flags direct uit het kamp van George Soros, blijkt alleen uit uit de verbijsterende betrokkenheid bij deze laatste moord van ‘onze’ Prinses Mabel. Nu wordt dus opnieuw een satanisch offer gebracht dat direct in verband staat met Brexit. Donald Trump weigert Sacoolas vooralsnog uit te leveren, maar de hysterische MSM zijn dagelijks bezig de druk verder op te voeren. Het kabinet van Boris heeft al moeten toestaan dat het complete regime van diplomatieke onschendbaarheid voor Amerikaanse CIA’ers rond de betreffende basis ‘wordt herzien’. Uit de artikelen -en vooral uit bovenstaande video- wordt direct duidelijk dat de familie wordt gecoached en opgezweept door de deep state en dat al hun kosten -advocaten, woordvoerders, reizen- worden betaald door Bilderberg en George Soros. Dit is hoe de game gespeeld wordt, mensen. En jullie lezen dat alleen hier! Steun Micha daarom -the last reporter standing!- en maak een bedrag over op de rekening van zijn stichting (via drsmkat@yahoo.com)!

Eén reactie op “BREXIT EXCLUSIVE (5): DEEP STATE SMEEDT MISDADIG COMPLOT OM BREXIT TE VERZIEKEN VIA DE MOORD OP HARRY DUNN”

  1. Dit is zeker de hogere spindokterkunde want de moord op Jo zoals velen van dit spindokter acts zijn geheel nep. Leven gewoon door als de broer of zus van.

Geef een reactie