BREXIT IS HET BEGIN VAN DE NWO EN DE EU-JUNTA-HORROR

HET SPEL WORDT ZO ONVOORSTELBAAR SMERIG GESPEELD, DAT DE NWO-STAATSGREEP DE FACTO AL HEEFT PLAATSGEVONDEN * BREXIT-VOTE WINT WEER IETS TERREIN, DUS GOOIT DE NWO ER WEER EEN INTIMIDATIE-STAP BOVENOP * NOG MEER BREXIT-FEAR-PORN BIJ DE TELEGRAAF

Er is simpelweg no way dat Brexit het referendum kan winnen. Toen dat dreigde te gebeuren, werd de EU-moordmachine ingeschakeld, zeg maar de EU-squads -die overigens al veel meer slachtoffers hebben gemaakt, denk maar aan Jorg Haider, de Poolse president Lech Kaczynski en ook onze Pim Fortuyn. Het bijzondere nu is dat de EU-squads geen tegenstanders van de EU gaan vermoorden -dat is old school en zou nu alleen maar contra-productief werken- maar medestanders! Ja mensen, het valt niet mee complot-professor te zijn, maar het is nu eenmaal zoals het is en niet anders! Intussen heeft de staatsgreep van de NWO de facto natuurlijk al lang plaatsgevonden: het wachten is nu op de de iure formalisering van de staatsgreep via het uitroepen van martial law/staat van beleg binnen de hele EU. Moet je je voorstellen dat Hansje Nijenhuis (foto) reeds 13 jaar geleden bezig was met het vervalsen van enquetes in opdracht van dezelfde krachten die nu het Brexit-referendum manipuleren -een referendum waar Hansje zich overigens ook weer mee moest bemoeien pro-EU. Werkelijk alles wat met de EU te maken heeft is fraude en bedrog. Nog twee dagen te gaan. Dan houdt de wereld as we know it op te bestaan.

4 Replies to “BREXIT IS HET BEGIN VAN DE NWO EN DE EU-JUNTA-HORROR”

 1. Nogmaals: we zijn in ’45 nergens van bevrijd. Het overgrote deel van prominente Nazi’s was immers heel erg welkom in de VS (zie operation “paperclip”)en we hebben nog steeds met hetzelfde soort geboefte te maken. De Franse oproerpolitie -de CRS- wordt niet om niets “le CRSS” genoemd. De Fransen vechten nu al maanden tegen hun overheid en zijn zich hun politieke situatie zeer goed bewust. Bankdependances, afloercamera’s, een jaguardealer, reclameboodschappen (wetenschappelijk doordachte leugens van bedrijven die meer willen verkopen dan dat er maatschappelijk behoefte is aan hun produkt), ze slaan de boel kort en klein. Het gaat op het randje van een burgeroorlog. Juist die Fransen geven mij heel iets hoop op een betere toekomst voor ons allen.

  Het internet staat er vol mee:

  https://www.youtube.com/watch?v=HM9IZCGJ1J4

 2. Een referendum tegen een psychopathisch project (van mensen met de ‘mindset’ van de ijskoude gruwelmoordenaars van Dresden) houden……

  Een psychopaat moet je zijn kop inslaan als je de kans krijgt. Anders ben je verloren!

  Er menselijk mee proberen te redeneren gaat niet, hoe vaak moet ik het nog zeggen.

  1. Met je eens Stout. Ik ga er zonder meer van uit dat hele “Brexit”-referendum om niets zal worden gehouden. Het is uiteindelijk de gewetenloosheid van psychopaten waartegen de mensheid onverdeeld dient op te staan. Begreep men het maar.

Geef een reactie