BRONNEN: OM-BAAS HERMAN BOLHAAR ‘GESTREKT AFGEVOERD’ UIT DEN HAAG

AL MEER DAN EEN JAAR BEREIKEN ONS DE MEEST WILDE VERHALEN OVER OM-BAAS HERMAN BOLHAAR: ALCOHOLIST, MANISCH DEPRESSIEF, AAN DE PILLEN, BORDERLINER…. * DAN KOMT OPEENS HET ‘WEGGEMOFFELDE’ NIEUWS DAT HIJ EXIT IS * IS HET OM JAREN GELEID DOOR EEN KRANKZINNIGE? * ‘BOLHAAR KON NIET WORDEN GEPRESENTEERD AAN DE MEDIA’ * DEMMINK EN BOLHAR HADDEN DEZELFDE ‘LEERMEERSTER’ EN ‘MENTOR’

[wp_ad_camp_1]

Zijn laatste media-optreden werd zijn Waterloo: een afgang van epische proporties (zie video). Afgelopen december werd hij voor de camera van WNL gesleurd om ‘zijn’ officieren te beschermen tegen aantijgingen van Geert Wilders dat zij een politieke gestapo zouden vormen. Hij zei toen dat ‘zijn’ officieren ‘er niet staan als prive-personen’. Direct daarop kwam aan het licht dat Bolhaar verbonden is aan het Marokko Fonds en dus persoonlijk -als prive-persoon- partij was bij de vervolging van Wilders om zijn ‘Marokkanen-uitspraak’. Zijn voorlichters konden deze klap niet repareren. Dat de gave des onderscheids Bolhaar zou hebben verlaten, blijkt vooral uit zijn aankondiging tegen Wilders in hoger beroep te zullen gaan ondanks het aan het licht komen van zijn persoonlijke betrokkenheid.
Deze site krijgt al lange tijd allerlei berichten over de geestestoestand van Bolhaar. Eind 2015 was Bolhaar maanden uit de running wegens een ‘ziekte’ waarover geen enkele mededeling werd gedaan. Reeds toen werd gespeculeerd over zijn aftreden, mede ook in het kielzog van Opstelten en Teeven. Bolhaar is een protege van Joris Demmink en werd door hem beloond met de troon van het OM voor de wijze waarop hij in Amsterdam de Robert M.-Hofnarretje-zaak had weten te downplayen. Bij deze zaak waren net als destijds in de Rolodex-affaire tal van ‘hoogwaardigheidsbekleders’ betrokken. Zijn opvolger is een totaal onbekende apparatsjiek van wie het ergste moet worden gevreesd. Mensen die vanuit de politie ‘doorstromen’ naar het OM zijn vaak erg eng.

3 Replies to “BRONNEN: OM-BAAS HERMAN BOLHAAR ‘GESTREKT AFGEVOERD’ UIT DEN HAAG”

 1. Bolhaar was ernstig ziek. Net als Kat zelf. Kat lijdt aan paranoïde wanen en een theatrale persoonlijkheidsstoornis gekoppeld aan narcisme.
  Bij Bolhaar wed in het ziekenhuis een ernstige hersenvliesontsteking geconstateerd. „Twee dagen nadat de hoofdpijn was begonnen, lag ik aan de morfine en het infuus”.
  Bolhaar lag weken in het ziekenhuis en was daarna nog maanden uit de roulatie.

  Kat is een crimininele zorgmijder.

 2. Psychopaten en “het algemeen belang”: het gaat niet samen.

  Ze gaan openbare middelen bijv. inzetten om soortgenoot- “ambtenaren” voor tonnen juridische bijstand te verlenen…..voor wat normaliter privé aangelegenheden (of -afschuwelijke- privé wantoestanden) zijn.
  Normale ambtenaren die wel het openbaar belang dienen of hebben gediend, worden daarentegen als klokkenluiders/ “tegenstanders”/gekkies/burgers/”ongeleide projectielen” e.d. beschouwd en gepiepeld of zo mogelijk gecriminaliseerd.

  Ze kunnen overal naar fluiten (met evt. 2 + 2 = 5 beschuldigingen) en worden met misbruik van staatsmacht verder de grond in getrapt met hun gezinnen en nabije familie erbij.

  Bekend lid van het OM was ook Rolph Gonsalves…..van die gestoorden dus.

 3. Die ja-likkende SP-nar op het einde is wat mij betreft eveneens veelzeggend bizar. Horrific verontrustender is echter nog steeds het feit dat jij Micha hoerlitici die door de mooszaad al van af de dop zijn afgericht, nog steeds om voor jouw heus wel moverende redenen op hun pindapoepoogjes mis informerend bewust wenst wit te wassen… BRON

Geef een reactie