BROWN AND KAT STRIKE BACK: 25 JAAR MAFFIA-JOURNALISTIEK, HET TIJDPERK PETER R. DE VRIES

MARCEL GELAUFF, JEROEN DE JAGER, GERLOF LEISTRA, MARCEL HAENEN, BAS VAN HOUT, PETER R. DE VRIES, HENDRIK JAN KORTERINK, CHRIS KLOMP, COEN VERBRAAK, HARRY LENSINK, JOHN DE MOL EN VELE ANDEREN WORDEN COMPLEET ONTMASKERD IN EEN HORRIFYING EN GROUNDBREAKING STUDIE VAN DE NEDERLANDSE ‘MISDAADJOURNALISTIEK’ DOOR DE TWEE GROOTSTE ERVARINGS-DESKUNDIGEN * VOORVERKOOP START BINNENKORT * AAN DIT BOEK LIGT DECENNIA WERK EN ERVARING TEN GRONDSLAG * DE WAARHEID ALS ALTIJD ERGER EN SCHOKKENDER DAN WIE DAN OOK KAN BEDENKEN OF VERZINNEN

11 Replies to “BROWN AND KAT STRIKE BACK: 25 JAAR MAFFIA-JOURNALISTIEK, HET TIJDPERK PETER R. DE VRIES”

 1. Dankbaar het boek van jou gejat? volgens Dankbaar waren het paar lullige blaadjes wat hij vervolgens heeft uitgewerkt.

  Om dan vervolgens te verkondigen dat Dankbaar een heel boek heeft gejat, maar ja dat is Micha ten voete uit.

  Overigens een zijdelingse vraag wie betaald de kosten van het boek, en waar komen deze centen vandaan??

 2. “”Nu begrijp ik ook dat Brown bij Salto wilde blijven””

  Dat is mooi om zijn boek te promoten/verkopen, misschien kan Brown ook nog effe langs Harry Mens gaan. Kost alleen effe wat meer, zoals Thomas Ross evenwel daar zijn boek prensenteerde.

 3. Zal ik eens een voorspelling doen: dit boek zal geen enkele aandacht trekken. We krijgen dezelfde deerniswekkende vertoning als met dat rare boek van Wim Dankbaar.

  Vreemde snuiters schrijven vreemde boeken.

 4. Nu begrijp ik ook dat Brown bij Salto wilde blijven. Gewoon met een pot vaseline klaar gaan staan en zeggen naai me dan. Vervolgens met dit boek een honkbalknuppel met prikkeldraad bij hun erin duwen. Geniaal, die zitten vanavond allemaal op een aambeienkussen en aan de paracetamol.

Geef een reactie