CHAMPAGNE: COLLAPSE NOS, GELAUFF EN DE MSM IS COMPLEET; ADVIES VOOR ARNOLD KARSKENS

GROEIENDE WOEDE OVER HET BIJKLUSSEN VAN GELAUFF-ANCHORWOMAN ANNECHIEN STEENHUIZEN BIJ DE PEDOFIELEN EN SADISTEN VAN DE RECHTERLIJKE MACHT DIE HET VOLK KAPOT MAKEN IN OPDRACHT VAN DE ELITE * HILARISCH DEBAKEL BIJ DEMMINK-BESCHERMINGSKRANT NRC ROND CORRUPTE CHINA-CORRESPONDENT MET DIKKE DUIM * LEES DE COMMENTS OP GEENSTIJL * VRAAG ARNOLD KARSKENS DE ZAAK-DEMMINK MEE TE NEMEN IN ZIJN KOMENDE RECHTZAAK TEGEN GELAUFF!

Waarom zoekt Arnold Karskens bij zijn actie voor een volks-proces tegen Marcel Gelauff geen samenwerking met Blik op NOS Journaal? En met deze site? We zijn eigenlijk een beetje bang dat het Karskens vooral te doen is om zichzelf, maar we wachten af. Samenwerking is des te belangrijker omdat er juist nu ongekende kansen liggen definitief af te rekenen met de corrupte en criminele leugen-media die als gevolg van de collaboratie met de macht al miljoenen mensen de dood in hebben gestuurd. Karskens zou dat als oorlogscorrespondent als geen ander moeten weten: elke oorlog wordt gesteund door de MSM en de NOS in het bijzonder! Sterker: het is zo’n beetje de belangrijkste taak van de staatsmedia -al sinds mensenheugenis- het volk met vileine propaganda op te zwepen tot oorlog en om te bouwen van vriendelijke huisvaders tot moordmachines. Daar kicken mensen als Gelauff op! Ze raken er seksueel ook opgewonden van. Maar dat spel lijkt nu dus uit te zijn. Mede ook dankzij Karskens maar in zijn eentje gaat hij het niet redden. Tot slot zou ik als ervaringsdeskundige het volgende advies willen geven aan Arnold: als je solo gaat word je gesloopt en gedemoniseerd; als we een groep vormen is dat niet meer mogelijk. Good luck!

3 Replies to “CHAMPAGNE: COLLAPSE NOS, GELAUFF EN DE MSM IS COMPLEET; ADVIES VOOR ARNOLD KARSKENS”

  1. De Stoute Revolutionair

    Schijnbaar maakt Kat uitzonderingen om zijn Gerlaufje het leven zuur te maken, ik denk dat Kat effe moet vergaderen wat nou het juiste uitgangspunt is want op deze manier wordt het een beetje rommeltje.

Geef een reactie