CHAOS IN IERLAND NA ‘MISLUKTE’ VERKIEZINGEN, MAAR ‘TRUMP-EFFECT’ DUIDELIJK ZICHTBAAR

DE STORY IS STILL DEVELOPING EN HET TELLEN VAN DE STEMMEN IS NOG IN VOLLE GANG, MAAR DUIDELIJK IS DAT DE REGERING ER ENORM VAN LANGS KRIJGT * HUIDIGE BILDERBERG-COALITIE KAN NIET VERDER * MAAR TOTAAL ONDUIDELIJK WAT DAN WEL

[wp_ad_camp_1]

Het goede nieuws is dat je in Ierland, net als in de VS en in alle andere ‘democratische’ landen waar verkiezingen (in voorbereiding) zijn, het systeem in elkaar HOORT storten. Het volk interesseert het allemaal geen fluit meer en in reactie daarop gaan de MSM des te hysterischer tekeer met weken van ‘verkiezingsbijlages’ achter elkaar om maar net te doen alof het allemaal ‘zo belangrijk’ is. Nooit hebben in een land meer verkiezingsposters gehangen dan in Ierland de afgelopen maanden: werkelijk elke boom en elke lantaarnpaal hing vol met grijnzende koppen -opvallend veel ‘lekkere wijven’- die stuk voor stuk leken te zeggen: fuck you, kut-Ieren, I’m in this just for myself! Ondanks de ongekende verkiezings-propaganda everywhere was de opkomst een schamele 65%. Ze zijn nog aan het tellen, maar vast staat dat de criminele door Brussel en Bilderberg aangestuurde regering van Enda Kenny naar huis wordt gestuurd in een Ierse Trump-like drive against the establishment. Maar de ‘protestpartijen’ zoals Sinn Fein, de Independents en AAA (Anti Austerity Alliance) hebben veel te weinig gewonnen om het heft in handen te kunnen nemen. Het meest waarschijnlijke lijkt nu dat er een Mega-Elite-Alliantie komt van het complete establishment (Fianna Fail, Fine Gael en Labour; een soort ‘Iers Paars’) waarmee dan dus in feite een staatsgreep wordt gepleegd door de elite. Deze drie partijen staan in de kern voor hetzelfde: de Europese Superstaat, plunderen van het volk en de NWO. De partijen die opkomen voor de mensen (wie heeft het daar nog over in de politiek anno 2016?) zoals Sinn Fein en de AAA en die hebben gewonnen krijgen dan dus de dikke vinger. In the meantime zijn er natuurlijk ook weer alle bekende berichten over ‘onregelmatigheden’ bij het stemmen en het tellen -de logische manipulaties die noodzakelijk zijn voor de neerstortende ‘elite’ om nog zo lang als mogelijk is aan de macht te blijven. De vraag is of de Ieren de Mega-Elite-Alliantie zullen pikken. Het is dan wel keihard in your face regering tegenover het volk. Er hangt hier iets in de lucht.

3 Replies to “CHAOS IN IERLAND NA ‘MISLUKTE’ VERKIEZINGEN, MAAR ‘TRUMP-EFFECT’ DUIDELIJK ZICHTBAAR”

 1. En bedenk, aan de buitenkant zie je niet met een psychopaat van doen te hebben.
  Dit MONSTERLIJKE fenomeen is niet meteen te herkennen, zoals meer oppervlakkige genetische stoornissen.

  En ze camoufleren hun uiterste perversiteit. Zoals alles aan elkaar vast liegende Bill Clinton, die glashard staat te verkondigen dat er met hem wel te praten valt, als je maar NAAR HEM LUISTERT.

  Anders valt er met jou niet te praten en moet je worden buitengesloten.
  Als je dat niet accepteert en defensief geweld gebruikt, word je vermalen door de USA psychopathocratie, of bijv. vazalstaat PB BV, BRD enz.

 2. ‘Dead inside’ lege hulzen, projecteren HUN ledigheid VOLKOMEN vreesloos, -gewetenloos, -empathieloos, -schaamteloos enz. enz. enz. (deze emoties, die er niet zijn, wel acterend) op de buitenwereld.

  Deze rampzalig uitpakkende (!) aberratie in het instinctief substraat kan niet hersteld worden.
  We kunnen deze, ’the very fabric of life’ bedreigende, DINGEN dus alleen maar UITNEMEN met zo min mogelijk risico voor de mens (liefst na test om objectief zeker te weten inderdaad met ‘dead inside’ van doen te hebben).

  SNELHEID HOOGST DRINGEND GEWENST!!!

Geef een reactie