CHRIS KLOMP BLIJFT GEFASCINEERD DOOR DE ‘COMPLOTDENKERS’…

EMAIL VAN CHRIS KLOMP AAN MICHA MET HET ANTWOORD VAN MICHA ERONDER * DE 64 MILLION DOLLAR QUESTION: GAAT ‘SPECIALIST COMPLOTTERS’ KLOMP DE ‘BEKENDSTE COMPLOTDENKER’ VAN NEDERLAND INTERVIEWEN OF VINDT HIJ DAT ‘NIET NODIG’.. NET ZOMIN ALS COMPLOT-WETENSCHAPPER VAN PROOIJEN VAN DE VU HET NODIG VINDT OM VOOR ZIJN ‘ONDERZOEK’ TE SPREKEN MET ‘COMPLOTDENKERS’

Chris Klomp Today at 12:16 PM
To: micha kat

Geachte heer Kat,

Voor een groter verhaal over complotdenkers voor een grote opdrachtgever ben ik bezig met een nadere analyse van het fenomeen complotdenken. Ik ben echter tegen een probleem aangelopen. Op je eigen site kom ik een bezoekersaantal van 1,4 miljoen tegen. Je stelt zelf een van de grootste Nederlandstalige websites te zijn.

Deze cijfer vinden echter geen ondersteuning. Op de meeste sites waar je bezoekers kunt controleren komt de mededeling dat je site te weinig bezoekersvolume heeft om iets te kunnen zeggen over aantal. Op Alexa sta je in Nederland op plek 18.543 (ter vergelijking AD staat op plek 24). Met een bezoekersaantal van 1,4 miljoen zou je op een veel hogere plek moeten staan.

Ik heb de indruk dat je teller niet helemaal correct is en zou graag willen weten of je de echte bezoekcijfers kunt mailen?

Chris Klomp
Journalist
Tel: 0611161203
Twitter: @chrisklomp

Geachte heer Klomp,

Dank voor uw bericht. Ik wil u graag inzage geven in alle cijfers van mijn website als u mij interviewt voor uw ‘grotere verhaal’ voor een ‘grote opdrachtgever’. U noemde mij in uw recente artikel in het AD ‘de bekendste complotdenker van Nederland’. Dat zou voldoende journalistieke reden moeten zijn mij uitgebreid te interviewen. Ik ben gaarne bereid daarvoor alle tijd die u nodig acht vrij te maken. U heeft mij overigens al eens eerder benaderd voor een interview toen u werkte aan een verhaal over klokkenluiders voor het blad Linda. U heeft dat interview toen afgezegd, naar ik me kan herinneren omdat u mij -bij ‘nader inzien’ en ongetwijfeld na een oekaze direct vanuit het Bilderberg-HQ- niet ‘goed genoeg vond’ als ‘klokkenluider’. U stuude mij in januari 2014 deze email:

Cris Klomp 01/28/14 at 8:08 AM
To: drsmkat@yahoo.com

Micha,

Voor het blad Linda ben ik bezig met een groot verhaal over klokkenluiders. Je bent al jaren bezig om aandacht te vragen voor misstanden in onze maatschappij. Zie je het zitten om daar met mij over van gedachten te wisselen?

Het is de bedoeling om een aantal klokkenluiders te interviewen over hun strijd en wat dat met ze doet en heeft gedaan, inclusief foto.

Ik hoor graag van je,

Met vriendelijke groet

Chris Klomp
Journalist
Tel: 0611161203

Is het klokkenluider-verhaal in Linda ooit verschenen? Ik hoop niet dat u mij nadat u mij diskwalificeerde als ‘klokkenluider’ ook niet belangrijk genoeg vindt als ‘complotdenker’ voor een interview.

Met vriendelijke groeten,

Micha Kat
journalist/klokkenluider/complotdenker

3 Replies to “CHRIS KLOMP BLIJFT GEFASCINEERD DOOR DE ‘COMPLOTDENKERS’…”

  1. Poes Mis ALS JIJ NOU EENS MET JE MUIL OP EEN STOEPRAND ROT!!!MONGOOL JE VEROORDEELD MENSEN BIJ VOORBAAT ZONDER ZE DE TIJD TE GEVEN OM ZICH TE VERDEDIGEN,fUCKING TROL!!!!NU ZIT JE NOG LEKKER ANNONIEM TE ZIEKEN MAAR DAT GAAT VERANDEREN MOTHERFUCKER DE TIJD ZAL HET LEREN!!!

Geef een reactie