CHRIS KLOMP EN DE MARKTWERKING

EXTRA: CHRIS KLOMP AFGEMAAKT IN DE COMMENTS ONDER ZIJN EIGEN ARTIKEL

CHRIS KLOMP PROBEERDE IN OPDRACHT VAN DE POLITIE EN HET OM DE MOORDENAARS VAN MITCH HENRIQUEZ WIT TE WASSEN * KLOMP GAAT OVER LIJKEN DE MACHT TE DIENEN EN ZIJN EIGEN BANKREKENING * CHRIS KLOMP DURFT MICHA NIET TE BELLEN VOOR WEDERHOOR

[wp_ad_camp_1]

Door Hans Vogel

In Nederland zitten 3.000 journalisten werkeloos thuis. Ze noemen zich “journalist” want ze hebben een diploma van InHolland, Windesheim of een andere “hogeschool.” Elk jaar komen er honderden van die werkeloze “journalisten” bij. Een enkeling slaagt erin een baantje te vinden bij een dagvod en zodra de jongen of het meisje zo’n baantje heeft, wil hij/zij dat baantje natuurlijk graag houden. Tja en dan doen ze alles wat de baas wil. De gekste dingen. Ze schrijven de grootste onzin op. Nogal logisch. Allemaal marktwerking nietwaar? Zo luidt immers het devies van de “Nederlandse” economie.

Chris Klomp is zo’n journalist. Hij heeft een baantje. Doet ALLES voor geld. Als het nu een vorstelijk salaris was, maar nee, ’t is maar een karig loontje, een grijpstuiver. Terwijl de eigenaren en aandeelhouders van de Persgroep, waartoe zijn Algemeen Dagblad behoort (samen met Volkskrant, Parool en Trouw) zich baden in weelde en zich laten rondrijden in dikke limousines met chauffeur. Dat is óók marktwerking.

Eigenlijk is die arme Chris dus gewoon een HOERNALIST. Hij moet immers opschrijven wat zijn baas wil. Ja Chris, dat hebben ze je vast niet verteld daar op Windesheim, InHolland of welke “hogeschool” je ook hebt bezocht.

En wat doet die arme jongen nu? Hij schrijft een stukje over “complotdenkers,” zeg maar mensen die in de Middeleeuwen “ketters” werden genoemd. Of die de Moslims “ongelovigen” of “kaffers” noemen. Mensen die de Communisten van weleer “reactionairen” noemden. Een “complotdenker” die een menig heeft die afwijkt van wat de gelijkgeschakelde (let op Chris: een moeilijk woord, vertaling van het Duitse woord gleichgeschaltet. Vraag maar aan je ouders of grootouders wat dat betekent) pers in opdracht van de bazen en de regering verkondigt. Je kunt ook zeggen dat een “complotdenker” de officiële samenzweringstheorieën weigert te geloven. Zo is een kind dat niet in Sinterklaas wil of kan geloven eigenlijk ook een “complotdenker,” volgens de redenering van de regenten en hun handlangers zoals Chris.

Chris heeft ook met enkele “experts” gesproken. Experts die werken aan de u-ni-ver-si-teit (weer zo’n moeilijk woord hè Chris) en die uitleggen waarom “complotdenkers” eigenlijk gevaarlijke mensen zijn. Ja, sinds de dagen van Diederik Stapel en Roos Vonk zijn de universiteiten ook niet meer wat ze geweest zijn. Maar dat is allemaal “marktwerking” en dus in orde, nietwaar Chris?

Aan het einde van zijn stukje noemt Chris nog een paar officiële samenzweringstheoriën die de “complotdenkers” weigeren te geloven. Dat weigeren zij omdat ze liever hun eigen hersenen vertrouwen dan de verhaaltjes van mensen met beperkte vermogens zoals Chris Klomp.

Chris is zó dom dat hij waarschijnlijk niet eens in de gaten heeft dat hij zich laat misbruiken door een gewelddadig systeem. Eigenlijk roept hij namens de “experts” die hij raadpleegt op om ketters te verbranden, want “complotdenkers” zijn gevaarlijk voor de bestaande orde. Daartoe moeten wel eerst hun opvattingen worden zwartgemaakt. Net zoals tijdens het Nazi-regime: eerst de boeken verbranden en dan de mensen die de boeken hebben geschreven, of die ze lezen.

Dankzij collaborateurs als Cris Klomp komt het Vierde Rijk weer een stapje dichterbij.

5 Replies to “CHRIS KLOMP EN DE MARKTWERKING”

 1. In de comments onder het artikel van Klomp, komt het hele gekkenhuis weer bij elkaar.

  Commenter cogmios vat het goed samen:
  “De hoeveelheid reacties hier laat al zien hoe erg het gesteld is in Nederland. . . Mensen die totaal van de wereld zijn, gedreven door hoax sites en totale onzin.”

  1. Hallo Wietse,

   Wat daar schrijft over comments en hoaxes heb ik nog wel een paar kleintjes voor u.

   http://www.focus.de/kultur/videos/bericht-zur-ukraine-krise-tagesthemen-ziehen-ukraine-bericht-zurueck_id_4176090.html

   En deze, ook wel leuk.
   https://www.youtube.com/watch?v=KEQNABrQ3l4

   Of deze

   http://nieuws.tpo.nl/2015/06/08/bellingcat-deels-ontmaskerd-der-spiegel-schrijft-mea-culpa/

   Wilt u er nog meer zien?

   Complotters, complotters, er is nog veel werk aan de winkel.

 2. Die mentaliteit van “over lijken gaan” (of het psychische equivalent ervan) heeft niets te maken met de gevolgde opleiding of logische intelligentie.
  Ook niet met arm of rijk zijn.
  Dit soort fundamenteel en proactief beschadigend gelieg komt echt voort uit een (uiterst beroerde) afwijking in het instinctief substraat (inderdaad buitenmenselijk ‘alien’….bijv. virus DNA afdruk via het systeem van genomic imprinting?!) en is ook in bovenstaande opzichten grenzenloos. Je ziet het bij moreel debiele wetenschappers of HBO’ers net zo goed, als bij dito “meisjes van de koekjesfabriek”.
  Je ziet het onmenselijke/abjecte gedrag bij adellijke- of laagste volkse afkomst.
  Bij gezinnen met een “warm menselijke” of met een “afstandelijke koude” moeder enz. enz.

 3. Eigenlijk is die arme Chris dus gewoon een HOERNALIST. Hij moet immers opschrijven wat zijn baas wil. …………

  een versie in de vorm van heer Kat kunt u hier aantreffen, waarbij is uitgelicht dat Kat in opdracht van zijn baas fam Poot Eurlings in het zonnetje zet.
  Als kat goed zijn best doet krijgt hij extra brokjes ………

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=7725:kat-slijt-momenteel-zijn-9e-leven-update-25-04-2014&catid=9:binnenland&Itemid=22

 4. Die Klomp heeft zijn feiten goed op een rijtje:

  “De bekendste complotdenker van Nederland is publicist Micha Kat. De voormalig medewerker van NRC schrijft regelmatig op zijn website dat ‘de elite’ een nieuwe wereldorde wil vestigen om zo onder meer ongestraft kinderen te kunnen misbruiken. Ook Kat publiceerde een verhaal over Parijs waarin te lezen is dat er helemaal geen slachtoffers zijn gevallen. Kat werd in het verleden veroordeeld toen hij bommeldingen deed bij onder andere het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Hij is recent veroordeeld tot tien maanden celstraf voor smaadschrift en zit in Ierland omdat hij niet meer naar Nederland durft. Justitie wil door de recente veroordeling zijn dna en Kat is naar eigen zeggen bang dat het OM hem zal linken aan ‘een moord’. Volgens een van zijn voormalige advocaten, Gerard van der Meer, kampt Kat met serieuze angstproblemen.”

  De angstproblemen van Micha lijken me niet het grootste problemen, de man is volledig doorgedraaid en maakt zich ziekelijk schuldig aan misdadige laster. Hij durft niet meer naar Nederland te komen omdat hij nog net slim genoeg is om te weten dat de veldwachters hem hier dan subiet oppikken en voor een jaar in de cel gooien. Zijn enige redding lijkt me een gedwongen opname maar ik vrees dat deze zorgmijder zich daartegen zal verzetten.

Geef een reactie