CHRIS KLOMP EXPOSED: GOLF VAN PIZZAGATE-RELATED ARRESTS IN VS; BINNENKORT KLOMP IN DE BOEIEN?

CHRIS KLOMP BLIJFT IN EMAIL-CONTACT MET NEDERLANDERS ROEPEN EN KRIJSEN DAT PIZZAGATE ALLEMAAL FAKE EN VERZONNEN IS * DOET HIJ DIT IN OPDRACHT VAN DE PEDO-NETWERKEN? * WAT WEET CHRIS KLOMP VAN PIZZAGATE EN DE ZAAK-DEMMINK? * WIE GELOOFT DE WEERZINWEKKENDE STAATSPROPAGANDA VAN KLOMP (EN DE REST VAN DE PEDO-MEDIA) NOG LANGER? * ZIE OOK ALEX JONES

Chris ‘er is geen bewijs tegen Demmnk’ Klomp: Verder: wij journalisten hebben niet de luxe om zomaar aannames en suggesties te publiceren. In tegenstelling tot de complotwereld dragen wij in alle openbaarheid verantwoording voor wat we publiceren. Het is bepaald geen toeval dat een bewezen leugenaar als Micha Kat bijvoorbeeld al meerdere malen veroordeeld is voor het publiceren van flagrante onzin. Mensen als Kat kunnen op hun site uit de losse pols een stukje tikken over de arrestaties in #pizzagate die volgende week op stapel staan. Wij moeten dat controleren en verifieren en plaatsen alleen als het klopt. Mensen als Kat zullen volgende week ook nergens schrijven dat ze er naast zaten. Ze gaan op naar het volgende stukje nepnieuws. Klomp maakt zich keer op keer schuldig aan dezelfde drogreden: als ‘bewijs’ voor mijn ‘leugenachtigheid’ zegt hij dat ik ben veroordeeld door…. precies.. dezelfde mensen die ik heb beschuldigd! Een kind van vier kan zien dat dat compleet gefaket is en gehoaxed met als enig doel een vijandige journalist in diskrediet te brengen. Maar daar kan Klomp geen antwoord op geven, want dan stort zijn hele nepnieuws-bolwerk in.

2 Replies to “CHRIS KLOMP EXPOSED: GOLF VAN PIZZAGATE-RELATED ARRESTS IN VS; BINNENKORT KLOMP IN DE BOEIEN?”

  1. Zolang Hillery Clinton, Anthony Wiener, John Podesta of James Alefantas niet is gearresteerd, zijn alle pizzagate arrestaties ongeloofwaardig.

    J Edgar Hoover ontkende het bestaan van de Maffia.
    Pas onder druk van Joh F Kennedy, werd de Maffia erkend door de FBI.
    Zo is het ook met Pizzagate; de FBI zal pas optreden, als ze onder druk worden gezet door Donald Trump.

Geef een reactie