CHRIS KLOMP IS EEN BEDRIEGER: HET ULTIEME EN ONWEERLEGBARE BEWIJS

HET BESTRIJDEN VAN CHRIS KLOMP IS EEN KWESTIE VAN LEVEN EN DOOD VOOR NEDERLAND * HET EINDE VAN DE WEG VAN KLOMP: CONCENTRATIEKAMPEN EN GASKAMERS VOOR ‘ANDERSDENKENDEN’ * ALLEEN MASSAAL VERZET TEGEN DE CRIMINELE PRAKTIJKEN VAN MENSEN ALS KLOMP KAN DIT HORROR-SCENARIO VOORKOMEN * WANNEER SPREEKT KOEN VOSKUIL ZICH UIT OVER ZIJN ‘COLLEGA’ KLOMP?

[wp_ad_camp_1]

8 Replies to “CHRIS KLOMP IS EEN BEDRIEGER: HET ULTIEME EN ONWEERLEGBARE BEWIJS”

 1. Chris Klomp zal wel erg sidderen en angstig worden voor de laatse woorden van Kat in het filmpje “” er zit nog wat in het vat “””

  “”WANNEER SPREEKT KOEN VOSKUIL ZICH UIT OVER ZIJN ‘COLLEGA’”””

  Denk toch niet Koens Voskuil zich uitspreekt tegenover Klomp, want Koen Voskuil heeft al DUIDELIJK laten blijken dat hij ABSOLUUT niet gecharmeerd is van zwetser KAT.
  Kat vergeet dat alleen steeds waar hij zijn scheepjes heeft verbrand, zoals evenewel Adele vd Plas niet geharmeerd is van Kat en consorten met daarbij het bijschrift dat het Kat niet om de strijd gaat maar zijn ego voor op stelt!!

  Overigens lijkt me toch dat de komplotters wat steviger voor de dag moeten komen met hun zogezegde feiten, want tot nu gezappig ……plattelandsvrouwen gereutel.

 2. Chris Klomp is globaal een liefdeloze grijze muis met HBO intelligentie waarvan er 13 in een dozijn gaan.

  Een (onderling, als een steenkoude monoliet) netwerkende, achter de coulissen aan de centrale touwtjes van de macht trekkende ‘adapted compensated psychopath’ van prins Bernhard kaliber is het zeker niet.

  En dat ‘pure evil’ moet gericht worden uitgenomen. Daar komt echt meer en directer proactief LEVENSGEVAAR vandaan, dan van deze Klomp.

 3. HET BESTRIJDEN VAN CHRIS KLOMP IS EEN ZAAK VAN LEVEN EN DOOD VOOR NEDERLAND. HET EINDE VAN DE WEG VAN KLOMP: CONCENTRATIEKAMPEN EN GASKAMERS VOOR ‘ANDERSDENKENDEN.

  Soms hoef je idioten alleen maar te citeren om de totale krankzinnigheid zichtbaar te maken.
  Chris Klomp kan als serieuze journalist weinig anders doen dan feitelijk aangeven dat de rechtszaak tegen Steringa is afgesloten. Hoogstens had hij er aan kunnen toevoegen dat een roedel deerniswekkende idioten tot in de de eeuwigheid bezig zal blijven fantasieën te dichten over mogelijke andere daders, zoals er ook mensen zullen blijven die geloven in chemtrails, de Holocaust en de opwarming van de aarde blijven ontkennen en zeker weten dat het monster van Loch Ness nog springlevend is.

 4. OFF TOPIC Hunting the Paedophiles Inside the National Crime Agency.

  Hier een linkje naar een video van een vandaag verschenen torrent. Hunting the Paedophiles Inside the National Crime Agency. Sociopolitical Documentary hosted by Steven Mackintosh, published by Channel 4 in 2015 – English narration.
  Information
  ——————————
  In 2013 the newly created National Crime Agency uncovered one of the biggest online child abuse cases ever seen in the UK. Hundreds of British teenage boys had been duped into sending indecent images of themselves to what they thought was a teenage girl online. Many were blackmailed into sending more and more images, with chilling threats made against them by an unknown abuser. With unprecedented access inside the National Crime Agency, this gripping programme re-tells step-by-step the hunt to find this offender, which would take investigators halfway across the world, and the race against time for social workers to try to locate and protect all the victims, while the numbers keep going up
  LINK: https://kat.cr/hunting-the-paedophiles-inside-the-national-crime-agency-720p-x264-hdtv-mvgroup-t11723451.html

 5. Klomp had altijd een margeblogje ergens ver in de hollandse rimboe

  Zijn gedrag aanpak lijkt veranderd..ergens ná de hofnarzaak..in een aanvalsvehicle

  Zou die ergens in een agenda gestaan hebben van de slaapfeestjes en zo voor karretje van de van vollenhovens gespannen staan nu?

  Die klissen elk sexdelinquent die ze via justitie te pakken krijgen en buigen dezen speciaal dezen óm tot bestrijders van Klokkenluiders op hetzelfde gebied.

  Zo zijn er al heel wat delinquenten mogelijk zelfs een robbie van der planken uit de belgische dutrouxzaak journalisten bezoekers nepklokkeluiders en ex rechters bezig in maatschappij en op het net! Laat staan in de dagelijkse msm media en gemeentetoppen!

  Dat staat tegen over dat tegen Klokkeluiders Slachtoffertjes Getuigen die Waarschuwen en informeren en pogen te Helpen eigenlijk helemaal Geen bezwaar kán bestaan…?

  Toch zijn dezen in heel het Land dé gebeten hond .. dat impliceert hoogste kringen aan het roer die dát sturen!

  Bewijs zo al is dat alle aanvallers al die jaren al VOLKOMEN met rust gelaten worden ook door politie justities en zedenzaken!NOPE zelfs dié vallen zelf ook aan en rijden ook 500 van de 573 jaarlijkse verkeersdoden zélf dood…hoeveel Getuigen Klokkenluiders Slachtoffertjes daar tussen zeggen ze dan niet!

 6. Hier het vervolg van de email-wisseling tussen Andre Vergeer en Chris Klomp van het vorige artikel op dez site:

  Ziggo mail Dec 8 at 11:39 PM
  To: ‘Chris Klomp’ Micha Kat

  Dank je wel Chris! Precies zoals ik van je verwachtte en al voorspelde!

  Je lijkt dus geen haar beter dan je angsthazerige collega’s bij de MSN. Zodra jullie worden geconfronteerd met bewijzen en argumenten duiken jullie altijd weg achter het zgn. politiek-correcte standpunt om je baantje te beschermen. En durven nooit in debat te gaan met andersdenkenden. Doe mij een plezier en zoek nog eens een keer uit waarom jij eigenlijk ooit journalist bent geworden. En waarom jij je zou willen meten met je collega Koen Voskuil van het AD die daar wel de ruimte voor kreeg..

  En, voor wat betreft het DNA-bewijs en die bekentenis, wil jij vast ook al niet met me praten? Geen voorbeelden aanhoren van bekende zaken als o.a. het Rolodex- en het HIK-onderzoek, de IRT-affaire, de bonnetjes van Cees H., de Schiedammer Parkmoord, de Puttense moordzaak, de Deventer moordzaak, de balpen- en de paskamermoord, de zaken Ina Post en Lucia de Berk, de Geleense babymoorden en het onderzoek naar de zaken Demmink en Baybasin?

  Oftewel over de grote onzekerheden binnen het (forensische) DNA-onderzoek, de aangetoonde malversaties in belangrijke justitie-onderzoeken en de onzekerheden over – afgedwongen – bekentenissen bij verdachten. Gaat jouw kennis eigenlijk wel zover of ben je horende doof en ziende blind zoals je collega’s?

  Nee, jij moet je dus heel angstvallig verschuilen achter achterhaalde dooddoeners en onbewezen feiten om nog enigszins op de been te blijven. Me dunkt dat jij ons, complotdenkers, hier een enorme dienst mee hebt bewezen door de discussie uit de weg te gaan.
  Dus Chris, mijn oprechte dank voor je onbezonnen eerlijkheid, je onbeholpenheid en je tomeloze domheid…

  Groeten,
  André Vergeer.

  NB. Chris, ik neem aan dat je mij nu ook niet meer wil interviewen?

  Van: Chris Klomp [mailto:c.klomp@outlook.com]
  Verzonden: dinsdag 8 december 2015 23:42
  Aan: andrevergeer@ziggo.nl
  Onderwerp: Re: Interview

  De zaak Vaatstra is gesloten. Veroordeling op basis van dna en bekentenis. Ik ken het dossier en heb geen redenen om te twijfelen aan de schuld van Jasper S. Met geruchten en vage getuigen kan ik niets. Laat staan met de mening van een in die tijd wanhopige moeder. Let it go.
  Verzonden vanuit Outlook Mobile

Geef een reactie