CHRIS KLOMP KAN ZIJN VERLIES NIET NEMEN EN WORDT KRANKZINNIG: ‘TRUMP HEEFT WEL TOEGEGEVEN DAT DE RUSSEN DE VERKIEZINGEN HEBBEN GEHACKT!’

CORRUPTE EN DOOR DE STAAT BETAALDE AD-‘JOURNALIST’ IS MET GEEN MOGELIJKHEID BIJ ZINNEN TE BRENGEN EN MOET WORDEN BESCHOUWD ALS EEN GEVAAR VOOR NEDERLAND * KLOMP WERKT SAMEN MET DE POLITIE TEGEN MICHA EN KAN ZIJN YOUTUBE-KANAAL OP ZWART KRIJGEN MET EEN KNIP VAN ZIJN VINGER

[wp_ad_camp_1]

Waar Chris Klomp gister nog stelde dat Trump heeft toegegeven dat de Russen ‘achter het hacken zitten van de Amerikaanse verkiezingen’ zegt hij in reactie op mijn laatste video: Donald Trump heeft letterlijk een geschreven ‘statement’ uitgebracht waarin hij erkent dat de Russen (en andere landen) doelbewust overheidsinstanties in de VS hacken. Ziet u het? Verdwenen zijn ‘de verkiezingen’ in de laatste bijdrage van de AIVD-informant en dat is nou juist precies het enige waar het hier om gaat: DE VERKIEZINGEN! Klomp produceert daarbij een link naar een obscure website -alsof zo’n groot nieuws niet zou worden gebracht door New York Times, CNN en Komp’s eigen AD- om een statement van Trump te laten zien waarin, het wordt voorspelbaar, NIET wordt erkend da de Russen ‘de Amerikaanse verkiezingen hebben gehackt’. Sterker: hierin wordt door Trump juist gezegd dat wat de Russen -en andere landen zoals China- in de loop der jaren ook allemaal gedaan mogen hebben qua hacking, er absoluut geen enkele invloed is uitgeoefend op de uitkomst van de verkiezingen! No further questions.

8 Replies to “CHRIS KLOMP KAN ZIJN VERLIES NIET NEMEN EN WORDT KRANKZINNIG: ‘TRUMP HEEFT WEL TOEGEGEVEN DAT DE RUSSEN DE VERKIEZINGEN HEBBEN GEHACKT!’”

 1. Als je een roze (lees: anti-Rusland, of anti-Kat) bril op zet, worden alle feiten roze gekleurd. Maar Chris Klomp denkt nog altijd dat hij geen bril draagt.

 2. En de tijd is beperkt bij niet solitair (of met een “betoverde” helper), maar -de aberratie bij elkaar herkennend- als een monoliet opererende elkaar het balletje toespelende intelligente ‘adapted compensated political’ psychopaten, een recent “ontdekt” type. Want op het wereldtoneel gaat het op macro-niveau ongeveer dezelfde toestand opleveren als hier op micro-niveau beschreven:

  ——————
  Psychopaten bewegen zich door een kantoor of vriendenkring en zijn daarbij voortdurend op zoek naar allianties. Misschien weten ze dat jij niet kwetsbaar bent, maar gebruiken ze bepaalde informatie over jou om overwicht op anderen te krijgen. Het is een schaakspel. Ze bespelen een hele groep, zoekend naar een of twee kwetsbare mensen die ze kunnen gebruiken om te bemachtigen wat ze willen hebben, of het nu seks, geld of macht is. Dus observeren ze hoe hun doelwit met anderen omgaat en bedenken ze hoe ze moeten afrekenen met een argwanende zus, collega of manager. Ze leggen contact met deze mensen en maken ze onschadelijk door zich aardig voor te doen. Veel mensen zijn minder of meer indirect wel enigermate te gebruiken. Hoe bescherm je je daartegen? Door mensen te waarschuwen dat deze kerel je misschien wel probeert te belazeren. Wees voorzichtig. Als je te veel stampij maakt, zou hij het je wel eens betaald kunnen zetten. En je weet niet wat hij dan zal doen.”
  ——————–
  DSR e.a. inmiddels wel: ‘You WILL be stabbed in the back sooner or later, in ways you can’t begin to imagine’

 3. Zoals gebruikelijk is Kat weer erg selectief met zijn ontkenningen

  Priebus said Trump was “not denying that entities in Russia were behind this particular hacking campaign.”

  https://www.businessinsider.nl/trump-reince-priebus-russia-dnc-hacks-2017-1/?international=true&r=US

  President-elect Donald Trump accepts the U.S. intelligence community’s conclusion that Russia engaged in cyber attacks during the U.S. presidential election and may take action in response, his incoming chief of staff said on Sunday.

  http://www.cnbc.com/2017/01/09/trump-acknowledges-russia-role-in-us-election-hacking-aide.html

   1. Eerst ontkent Kat dat Trump ook maar iets over de hacks heeft gezegd, dan verwijst hij naar een verklaring waarin Trump de hacks gewoon erkent. Het enige dat Trump zegt is dat het zijns inziens de verkiezingen niet heeft beinvloed.

    Maar anders gebruik je toch gewoon de mooie verklaring van Boudine Uitroepteken: ‘Trump speelt het spelletje mee, want hij moet wel’

    http://www.boublog.nl/2017/01/10/donald-trump-en-de-russische-relatie/#more-24252

 4. Op 6 januari heb ik hetzelfde statement van Trump hier op ROL gezet met als bronvermelding: NYT.

  Wanneer je geen feiten tot je neemt Kat, dan blijf je voortdurend DOM en val je steeds harder door de mand.

  Het is nu 10 januari, hoe zit het met de door jou voorspelde / beloofde WO 3?

 5. Alex Jones vermeldt ook niet, dat Trump ervan afziet om Hillary te laten vervolgen tot ze kuchend krankzinnig wordt.

  Hoe zat dat ook weer.

  Het staat bepaald niet breed uitgemeten IN VETTE LETTERS op zijn website.

  Hij heeft hopelijk geen agenda ‘of his own’.

  Maar ach, voordat we ons verliezen in alle shit van de wereld:

  Psychoptentest eerst, psychopentest nu, psychopatentest eerst, psychopatentest nu….enz. enz. enz.

 6. Kom op zeg hé Kat. Op de wallen zie je ze toch zelfs niet meer ranziger solliciteren naar de eerste of best raggende hoerenloper?! De presstitute staat binnen hoernalistiek Nederland bij iedereen allang bekend als de zelfvoldaanste narcist die via zijn selfiespornografie wereldwijd zeer hoog op de loonlijst v/h militair industrieel complex prijkt?!

Geef een reactie