CHRIS KLOMP, KOM ER MAAR IN! DE ECHTE ‘PLOTTERS’ HETEN BLAIR EN BUSH, HET WORDT NU EINDELIJK TOEGEGEVEN!

LEES HET HELE MINDBLOWING VERHAAL BIJ THE DAILY MAIL * OOK DE GEHEIME AGENDA VOOR DE NWO NU TOEGEGEVEN: He set out a vision for new ‘world order’ in which he and the President ‘unite the world’ around ‘a global agenda’ * CHRIS KLOMP MOET NU ACHTER TONY BLAIR EN GEORGE W. BUSH AAN EN MICHA KAT LATEN GAAN * MICHA WINT VOOR U, VOOR UW VRIJHEID, GELUK EN DE WAARHEID OP ALLE FRONTEN!

6 Replies to “CHRIS KLOMP, KOM ER MAAR IN! DE ECHTE ‘PLOTTERS’ HETEN BLAIR EN BUSH, HET WORDT NU EINDELIJK TOEGEGEVEN!”

 1. L.S.,

  Micha: hij stond naast Dascha Graafsma en hield haar hand vast ten tijde van de beproeving.
  Hij weet van haar laatste woorden (en snikken). Een èchjte vrind… door dik en dun.
  Hij heefty werkelijk àlles voor een ander… ook in doodsnood en verdient zijn medaille in de orde van Orange Blanche Bleu.
  Hij is een rots der eeuwen, een man om op te bouwen. Bij hèm kom jij pas kijken Micha (kuch).

  Zijn smoelwerk prijkt reeds bij Poetin op het schoolbord.
  De waarheid?.. Klomp is een omgebouwde freek èn man èn vrouw.
  Zat al van jongsafaan in de jeugdkliniek en trok zich al vroeg af op de naaimachine (van vóór de oorlog) op de Pfaff machine van moeke.
  Hij is Hollands trots… ontstaan door een kikker in de sloot… die zijn bruidje gevangen hield in een sfeer van het wilde westen.
  Zijn ogen staan vals en ietwat schielijk… ietwat gespleten.
  Echt een GGZ klantje en uh vaderland getrouw.
  Pa pa pa papapapa pappa la la la in de petoet.
  Tralala

  Saluut

 2. owwwh en dan kom je met het voorbeeld Koos Woudenberg aanzetten …….
  Lijkt me nogal wiedes dat Koos niet ter spreken is over Myra aangezien Koos een beetje door de mand viel.

  En het dus moglijk is dat heer Kooos aan het braken is over Myra ivm met racune, de kenmerken die Kat ook zeeeer regelmatig fabriceerd.

 3. Destijds heb ik -ziende het kenmerkend psychopathisch geschuifel- de Britse en Amerikaanse ambassades nog gemaild, met referte aan “Dresden”, dat ze het onzalige idee om daar honderdduizenden mensen te gaan vermoorden in een illegale oorlog, moesten laten vallen.

  Wel wetende dat ‘You can’t argue or bargain with psychopaths’, maar dan hoop je dat de laffe meelopers dit toch te ver vinden gaan en intern een beetje dwars gaan liggen……quod non.

  Alle personeel van die ambassades destijds is willens en wetens medeplichtig aan de psychopathische moord op honderdduizenden mensen.

  Walgelijke lakeien van ‘pure evil’, die evenals Blair en Bush voor de rechter zouden moeten verschijnen.

 4. Chris Klomp komt niet verder dan het opstoken van de social jusice warriors. Want is de Efteling toch racistisch volgens Klomp en twittert daar dan even vrolijk een paar pannenkoeken in de vorm van een hakenkruis bij. Klomp liegt overal en altijd of hij nu schrijft of spreekt. 1000 en 1 verschillende CV’s er klopt gewoon niets van. Klomp doet niets anders dan criminelen witwassen en NWO staatspropaganda spuien in een geraffineerde smerige manier. Alle shit die Klomp produceert wordt klakkeloos overgenomen door Swapichou en Barracuda. De gevorderde complotters onder ons weten dat deze sites door de overheid betaald worden. Klomp speelt onder 1 hoedje met alles wat niet deugt en brengt dit land ernstige schade toe. Hij is de verbindende schakel tussen justitie, de MSM en de controlled opposition.

  Even wat anders hier kwam ik Myra weer tegen.
  https://koosgaatdoor.wordpress.com/swapichou-en-barracuda/

  1. Chris Klomp zou nooit deze opdracht van de overheid gekregen hebben als hij niet 100 procent onder controle stond van de overheid. Hoe heeft de overheid Klomp onder controle. Dit is de achilleshiel van Klomp.

Geef een reactie