CHRIS KLOMP KRIJGT VLAK VOOR HET WEEKEIND EEN HELE LEUKE EMAIL VAN THIJS STAPEL…

BREAKING: TWEE UUR NADAT CHRIS KLOMP DEZE EMAIL KREEG WERD MICHA’S COMPLETE YOUTUBE KANAAL OP ZWART GEZET

LEES HIER HOE STAATS-INFILTRANT EN PSEUDO-JOURNALIST CHRIS KLOMP DE INVALIDE KUNSTENAAR ROB SCHOLTE HARRAST EN INTIMIDEERT * OP GEENSTIJL WORDT KLOMP INMIDDELS ‘DE REDACTIEKOBOLD VAN HET AD’ GENOEMD

Thijs Stapel
To: freelancer80@ad.nl
Cc: drsmkat@yahoo.com

Sep 22 at 2:39 PM

Geachte heer Klomp,

U bent reeds jaren bezig mijn client Micha Kat te belagen op allerlei verschillende manieren, van het schrijven van smadelijke artikelen tot en met het doen van valse aangiftes. Met uw huidige actie tegen Rob Scholte en zijn website is voor cliënt echter een grens overschreden. Niet alleen betrekt u nu een onschuldige derde in het conflict tussen cliënt en u, maar u bedient zich jegens die derde ook nog eens van nogal dreigend taalgebruik, dat er in ieder geval toe heeft geleid dat de publicatie van cliënt op de website van Scholte inmiddels is verwijderd.

Die verwijdering impliceert echter allerminst dat cliënt en Scholte het eens zijn met de stellingen in uw bericht van 13 september jl. aan Scholte. Cliënt nodigt u uit om expliciet aan te geven met welke woorden hij zich jegens u in het artikel zoals dat was geplaatst op de site van het Rob Scholte Museum (maar inmiddels als gevolg van uw intimidaties is verdwenen) zou hebben schuldig gemaakt aan:

1. Onwaarheden
2. Laster
3. Smaad
4. Belediging

Graag verneem ik binnen drie dagen van u. Blijft u hiermee in gebreke, dan heb ik de opdracht van cliënt om u te dagvaarden wegens de aanhoudende lastercampagne die u aan het voeren bent tegen mijn client en die hem ernstig belet in zijn wettelijk verankerde rechten, zoals de vrijheid van meningsuiting.

Met vriendelijke groet,

Thijs Stapel

6 Replies to “CHRIS KLOMP KRIJGT VLAK VOOR HET WEEKEIND EEN HELE LEUKE EMAIL VAN THIJS STAPEL…”

  1. U belasterd elkaar al enige jaren, beide in dezelfde functie (al kun je daar per persoon over twijfelen op inhoudelijk vlak). Misschien moet u beiden eens naar uzelf kijken. En wellicht vooral u, Heer Kat. Zeker met oog op de toekomst, waarin meer mensen kritisch over u zullen schrijven. Hebben zij wellicht toch stiekem een punt?

  2. Ach, arme Micha. Weg zijn al je abonnees, al je uren filmmateriaal, al je comments en al je mogelijkheden nog meer tijdsverspilling te uploaden. Het heeft toch nog langer geduurd dan verwacht voordat onze Demmink Squads Youtube zo ver hadden gekregen dat ze je account in de prullenbak gooiden. Maar goed, het is gelukt.

Geef een reactie