CHRIS KLOMP LEGT MICHA TWITTER-VERBOD OP VAN 12 UUR

WE WETEN DAT KLOMP HIER ACHTER ZIT OMDAT EEN EIS WAS OM WEER VOLLEDIG TOEGANG TE KRIJGEN HET VERWIJDEREN VAN EEN TWEET OVER KLOMP * IN DEZE TWEET VROEG MICHA ZICH AF OF HET NIET EENS TIJD WERD ‘KLOMP TE ARRESTEREN’ -EN DAT TERWIJL KLOMP VOORTDUREND VALSE AANGIFTES TEGEN MICHA DOET! * MICHA HEEFT DEZE TWEET VERWIJDERD * NU MAAR KIJKEN OF DE FUNCTIES WORDEN HERSTELD * EERDER HAALDE KLOMP MICHA’S YOUTUBE- EN VIMEO-KANALEN UIT DE LUCHT

Eén reactie op “CHRIS KLOMP LEGT MICHA TWITTER-VERBOD OP VAN 12 UUR”

  1. Dat klinkt niet alsof jij in de veronderstelling bent dat het hier een journalist betreft die ‘volslagen down’ is zoals je eergisteren nog verkondigde.

    Hoewel het natuurlijk allemaal maar onzin is, en zich slechts allemaal alleen in jouw verwarde brein nog een beetje een samenhangend verhaal vormt, toont het wel aan dat zelfs jij niet echt meer in jouw eigen fantasieën gelooft.

    Mijn god, wat moet het een treurig leven zijn als je volledig je toekomst kwijt bent, je vrienden kwijt bent, je geld kwijt bent, je reden van bestaan kwijt bent, je vrije toegang over een aanzienlijk deel van de wereld kwijt bent, je familie kwijt bent, je zelfrespect kwijt bent, en niets anders meer weet te doen dan in het wilde weg iedereen die je niet mag, om geen andere reden dan dat ze bereikt hebben wat jij ooit wilde bereiken, in het wilde weg van pedofilie te gaan lopen beschuldigen!!

Geef een reactie