CHRIS KLOMP ‘MISTE’ DE ZITTING MAAR ‘SLAAT TERUG’ TEGEN MICHA OP TWITTER

DE DOOR DE POLITIE BETAALDE DEFENSIE-INFILTRANT CHRIS KLOMP GAAT FULL FORCE TEGEN MICHA TEKEER OP TWITTER: ‘OVERTREFFENDE TRAP VAN GESTOORD’

Krijsen, schelden, schuimbekken van woede -Chris Klomp sluit zich volledig aan bij Marcel Hulspas. Zelfs letterlijk als hij tweet dat Micha ‘de overtreffende trap van gestoord is’. Micha moet werkelijk gaan opletten dat het leger schuimbekkende zombies onder leiding van mensen als Hulspas en Klomp niet binnenkort naar IJsland komt om Micha’s strot door te snijden. De historie leert dat dit aanhoudende extreme verbale geweld in de regel leidt tot fysieke actie, zoals mijn advocaat overigens ook heeft betoogd op de zitting onder verwijzing naar Pim Fortuyn. En dan te bedenken dat het de hooligan Klomp is die schuimbekkend en scheldend aangifte tegen mij heeft gedaan wegens ‘smaad’! En dan de gespeelde verontwaardiging over mijn waarschuwing dat corrupte rechtspraak in dienst van de macht en de elite zal leiden tot geweld tegen rechters waar nu reeds sprake is van sterk toenemende agressie, nota bene een herhaling van wat de president van de Hoge Raad zelf ook constateerde, zij het zonder de koppeling te maken met corrupte rechtspraak! Erg opvallend trouwens dat de hetze tegen ‘complotdenkers’ lijkt afgelopen. Totaal mislukt -net als de fake nieuws-campagne. Alles slaat als boemerangs terug in de corrupte pedo-gezichten van de ‘elite’ en hun huurlingen zoals Klomp. Het gaat sterk de goede kant op, mensen, ik voel het! We’ll be victorious!

2 Replies to “CHRIS KLOMP ‘MISTE’ DE ZITTING MAAR ‘SLAAT TERUG’ TEGEN MICHA OP TWITTER”

 1. Zodra je met oorlogsmisdadigers-psychopaten en hun meelopers te maken krijgt, word je bedreigd, ‘gaslighted’, financieel gesloopt, buitengewerkt enz. enz.. Of je nu (een normaal) journalist, politicus, advocaat, ambtenaar of wat dan ook bent.

  Zo ook de Canadese jurist (Christopher Black) die o.a. dit stukje over Noord Korea schreef:

  http://journal-neo.org/2017/03/13/north-korea-the-grand-deception-revealed/

  Jammer dat de normale mens zich niet organiseert en dus ieder voor zich of met een relatief klein belangengroepje tegenover de ‘pure evil’ MONOLIET komt te staan.

  Men begrijpt niet dat degenen die compleet Dresden in anderhalf uur tijd, met ca. 1,2 miljoen zielen op deze abjecte (en aan legitieme overheden m.n. in oorlogstijd niet toegestane) wijze, zonder onderscheid, TOTAAL hebben afgeslacht met de meest krankzinnige en gruwelijke middelen ook de ‘mindset’ vertegenwoordigen die achter verder elke proactieve terreur tegen het menselijk geslacht/ja alle lichamelijke existentie zit.

  Edwin de Roy van Zuydewijn begrijpt niet, dat zijn pijniger degene is, die Nederland ijskoud medeplichtig heeft gemaakt aan “Dresden”, terwijl deze eerder in alle gemoede Operation Market Garden heeft verraden (met Christiaan Lindemans slechts als ijlbode).

  Ook bij dit Korea verhaal zien we weer dezelfde ‘alien mindset’ in actie. Gruwelijke bommentapijten, ondenkbaar ijskoud op burgers in Pyongyang, want eerder niet (en wel “helemaal creatief gaand”……) vervolgd en gestraft wegens Dresden.

  Nee, de (ten diepste ijskoud krankzinnige) daders maken TYPISCH (voor psychopathie) ’turning tables completely around’ de halfbewuste goegemeente wijs, dat de wakkere (!) slachtoffers de daders zijn.

Geef een reactie